2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Skelbimai

*print*

Archyvas

 

2013-07-17Aviacijos šventė S. Dariaus ir S. Girėno skrydžio 80-mečiui paminėti – tiesiogiai per LRT

Šią savaitę minime vieno ryškiausių XX a. pirmosios pusės Lietuvos istorijos įvykių – S. Dariaus ir S. Girėno skrydžio per Atlantą aštuoniasdešimtmetį. Svarbiausios iškilmės vyks šeštadienį, liepos 20-ąją Kaune, seniausiame Lietuvoje Aleksoto aerodrome. Tądien į Kauną persikelia ir LRT radijas, tiesiogiai transliuosiantis iš „Lituanicos“ skrydžio 80-mečiui skirtos aviacijos šventės.

2013-07-16Radijo laida apie aviaciją „SKRISKIME“ (1)

Žinių radijo eteryje kiekvieną penktadienį (liepą-rugpjūtį) 11.05 val. (kartojama 16.25) vedu laidą apie aviaciją „SKRISKIME“.

2013-06-27Darbas žurnalistui

UAB „Gimtasis Rokiškis“ siūlo darbą žurnalistui, išmanančiam ekonomikos ir verslo sritis, gebančiam analizuoti.

2013-06-12Tarptautinėje konferencijoje – atvirai apie paslėptą propagandą

Birželio 17 d. Tarptautinėje teisės ir verslo aukštojoje mokykloje (toliau – TTVAM) vyks tarptautinė konferencija „Propagandos ir vizualinės komunikacijos strategijos“, skirta atskleisti, kaip vizualinėje komunikacijoje propaganda funkcionuoja šiandien. Diskutuos ir patirtimi, žiniomis dalinsis žymūs įvairių šalių ir skirtingų disciplinų mokslininkai. Konferencijoje kviečiami dalyvauti reklamos ir viešųjų ryšių specialistai, žiniasklaidos, kūrybinių industrijų atstovai, akademinės visuomenės atstovai, aukštųjų mokyklų studentai ir visi, kuriems aktuali propagandos tema.

2013-06-12Aviacijos šventė Vilniuje

Kvietimas į aviacijos šventę Tarptautiniame Vilniaus oro uoste.

2013-04-30VU Informacijos ir ryšių su visuomene skyrius ieško darbuotojo  (2)

VU Informacijos ir ryšių su visuomene skyrius ieško darbuotojo - vyresnysis korespondentas/ė

2013-03-14LSPŽGB ieško redaktoriaus

Lietuvos sutrikusios psichikos žmonių globos bendrija (LSPŽGB) priimtų į darbą periodinio leidinio neįgaliesiems redaktorių.

2013-02-05Nacionalinė žurnalistų kūrėjų asociacija skelbia žurnalistinių tyrimų konkursą „Būk pilietiškas. Vartok atsakingai“

Konkurso tikslas ugdyti jaunų žmonių pilietiškumą, suteikiant jiems žinių ir įgūdžių apie atsakingą maisto vartojimą bei finansų tvarkymą. Konkursas siekia paskatinti dalyvius atkreipti dėmesį į tai, kokios kilmės ir kokybės produktai atkeliauja į vartotojų namus.

2013-01-15Žinių radijas ieško laidų vedėjo

UAB “Žinių radijas” – radijo stotis kas 20 minučių transliuojanti nuolat atnaujinamas žinias iš Lietuvos ir pasaulio, diskusines, analitines, pažintines laidas ieško laidų vedėjo.

2012-12-19Žinių radijas ieško naujienų redatoriaus

„Žinių radijas“ ieško naujienų redaktoriaus, rengsiančio ir skaitysiančio žinias eteryje.

2012-12-19Laikraščio „Gimtasis Rokiškis“ redakcija ieško vadovo-redaktoriaus

Laikraščio „Gimtasis Rokiškis“ redakcija kviečia žurnalisto ir redaktoriaus patirtį turinčius kolegas kreiptis dėl leidinio vadovo pareigų.

2012-11-22LŽS sporto klubo rungtynės su arabų komanda

Lapkričio 20 dieną Lietuvoje prasidėjo „Arabų kultūros dienos“. Vienas iš daugybės programos renginių – ir Lietuvos žurnalistų sąjungos Sporto klubo futbolo komandos rungtynės su svečiais.

2012-11-20Kviečiame į praktinį seminarą „Lietuvos žiniasklaida ir politikai rinkimų metu – etikos standartų realybė”

Lietuvos žurnalistų sąjunga ir Friedricho Eberto fondas kviečia žurnalistus į praktinį seminarą „Lietuvos žiniasklaida ir politikai rinkimų metu – etikos standartų realybė”, lapkričio 23-24 dienomis vyksiantį viešbutyje „Holiday Inn“, Šeimyniškių g. 1, Vilniuje.

2012-11-20LNK pažinčių laida „Būk mano meile!” ieško redaktorių

Dėmesio! LNK pažinčių laida „Būk mano meile!” ieško redaktorių. Į savo komandą mielai priimsime atsakingą, kūrybingą, iniciatyvų žmogų (arba kelis), pageidautina – jau turintį darbo televizijoje patirties.

2012-11-16Jūs galite tapti žaliausia žiniasklaidos priemone Lietuvoje! (2)

Įsijunkite į žaliojo judėjimo viešinimą bei aplinkosaugos vertybių propagavimą. Tapkite žaliausia žiniasklaidos priemone, kuri ugdo gyventojų sąmoningumą ir atsakomybę už supančią aplinką.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media