2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Skelbimai

*print*

Archyvas

 

2013-11-27Žurnalistai kviečiami į III respublikinės medžio drožėjų kūrinių parodos – konkurso „Šventieji ir piligrimai“ uždarymą

Kviečiame į III Lietuvos medžio drožėjų kūrinių parodos – konkurso „Šventieji ir piligrimai" uždarymą ir konkurso laureatų apdovanojimą Šv. Jono gatvės galerijoje Vilniuje (Šv. Jono g. 11, Vilnius) lapkričio 30 d. šeštadienį 13 val.

2013-11-21Šiuolaikinio meno centro (ŠMC) kino salėje - norvegų menininko Knuto Åsdamo filmų ir videokūrinių retrospektyva

Šiuolaikinio meno centro (ŠMC) kino salėje - norvegų menininko Knuto Åsdamo filmų ir videokūrinių retrospektyva "Atsitraukimas" Atidarymas lapkričio 22 d., penktadienį, 19 val.

2013-11-17Gerbiamiems kino gamintojams, platintojams ir rodytojams

Gerbiami kino gamintojai, platintojai ir rodytojai, Kultūros ministerija ir Lietuvos kino centras prie Kultūros ministerijos baigė Filmų registro reorganizavimo darbus. Nuo 2013 m. lapkričio 18 d. dėl filmų registravimo ir indeksų pagal žiūrovų amžiaus cenzą suteikimo prašome kreiptis į Lietuvos kino centrą.

2013-11-04Žurnalistai kviečiami į viešą paskaitą silva rerum tema

Maloniai kviečiame Jus į viešą paskaitą silva rerum tema. Paskaita įvyks lapkričio 7 d., ketvirtadienį, 17.15 val. LMA Vrublevskių bibliotekoje (Žygimantų g. 1, 15 kab.). Pranešimą „XVII–XVIII a. silva rerum kaip istorijos šaltinis: šaltinis, autorius ir jo individualumas“ skaitys Vilniaus universiteto Istorijos fakulteto doktorantė Milda Kvizikevičiūtė. Paskaitos metu bus galima susipažinti su autentiškais XVII–XVIII a. silva rerum originalais iš LMA Vrublevskių bibliotekos fondų.

2013-10-25DIDYSIS PLUNGĖS JOMARKAS KVIEČIA SPALIO 26 DIENĄ!

Spalio 26 dieną Plungės Senamiesčio aikštėje gerą nuotaiką garantuos Plungės kultūros centro meno kolektyvų ,,Suvartukas“, ,,Minija“, ,,Hello“, ,,Hera“, ,,Vieversys“, pučiamųjų instrumentų orkestro bei svečių iš Rietavo savivaldybės kultūros centro kaimo kapelos ,,Subata“ pasirodymai. Pažadame Jums daug puikių akimirkų, varžytuvių, staigmenų, atrakcijų, konkursų, energingų-muzikalių pasirodymų bei įvairių prekių gausą. Laukiame Jūsų visų spalio 26 dieną Plungės Senamiesčio aikštėje.

2013-10-24Skelbiamas kino filmų gamybos ir parengiamųjų darbų projektų valstybinio finansavimo konkursas

Lietuvos kino centras prie Kultūros ministerijos skelbia kino filmų gamybos ir parengiamųjų darbų projektų valstybinio finansavimo konkursą. Paraiškas valstybiniam finansavimui gali teikti juridiniai asmenys. Paraiškos priimamos iki 2013 m. lapkričio 29 d. (penktadienio). Siunčiant paštu paraiškos pateikimo data laikoma pašto spaude pažymėta siuntimo data.

2013-10-24Prasidėjo registracija į seminarus programos „Kultūros ir gamtos paveldo išsaugojimas ir atgaivinimas“ pareiškėjams

Visus besidominčius galimybe gauti paramą pagal 2009–2014 m. Europos ekonominės erdvės finansinio mechanizmo programą „Kultūros ir gamtos paveldo išsaugojimas ir atgaivinimas“ Centrinė projektų valdymo agentūra (CPVA) kviečia į informacinius seminarus pareiškėjams.

2013-10-16Žurnalistai kviečiami atvykti į Šiaulių industrinį parką

Mieli kolegos žurnalistai, Kviečiame jus spalio 18 d., penktadienį, 11 val. atvykti į Šiaulių industrinį parką, kuriame vyks „ROL Group" gamyklos simbolinės kapsulės įkasimo ir kertinio akmens pašventinimo ceremonija

2013-10-12AIDS centras kartu su Sveikatos apsaugos ministerija, Pasaulio sveikatos organizacijos biuru Lietuvoje ir Visuomenės sveikatos biurų asociacija rengia konkursą žiniasklaidos atstovams

Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centras kartu su Sveikatos apsaugos ministerija, Pasaulio sveikatos organizacijos biuru Lietuvoje ir Visuomenės sveikatos biurų asociacija rengia konkursą žiniasklaidos atstovams. Užkrečiamųjų ligų temomis rašantys, garso ir vaizdo reportažus rengiantys žurnalistai savo darbus įvertinimui kviečiami pateikti iki š.m. lapkričio 20 d.

2013-10-07RUDENINĮ LIŪDESĮ KEISKIME Į POZITYVUMO, ENERGIJOS GAIVINANTĮ LIETŲ (5)

Mūsų žurnalistas-pozityvistas kviečia visus kolegas žurnalistus ir jų draugus į 2013 m. spalio 17 d. 13.00 val. LEU Profesinių kompetencijų tobulinimo institute (Studentų g. 47, IV LEU bendrabučio korpusas, Vilnius) vykstantį seminarą-diskusiją „Pozityvumas – ne privilegija, o realybės ir lemties kiekvienam mūsų skirta dovana. Pozityvumo paieška. Emocijų valdymo principai“. Lektorius – žurnalistas-pozityvistas Jeronimas Laucius

2013-10-05Kviečiama teikti straipsnius moksliniam leidiniui TAUTINĖS MAŽUMOS LIETUVOJE. VIRSMAI IR ATMINTYS (2)

LIETUVOS KULTŪROS TYRIMŲ INSTITUTAS Lyginamųjų kultūros tyrimų skyrius Šiuolaikinės lietuvių kultūros tyrimų skyrius Kviečia teikti straipsnius moksliniam leidiniui TAUTINĖS MAŽUMO LIETUVOJE Virsmai ir atmintys

2013-10-04Darbas žurnalistui (ei) žurnale apie motociklizmą (1)

Wanted - spaudos žurnalisto(ės) darbui žurnale apie motociklizmą. Tai nereiškia, kad reikia nusimanyti visuose painiuose techniniuose dalykuose ir terminologijoje. Daug svarbiau yra galėti ir norėti rašyti.

2013-10-01Žurnalistus kviečia masiškiausias sveikatos žinių ir mąstymo žaidimas „Protų fanai“  (1)

Vilniaus miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras organizuoja masiškiausią bendrojo ugdymo mokyklų vyresniųjų (9-12) klasių mokinių Protų mūšį – sveikatos žinių ir mąstymo žaidimą „Protų fanai“. “Protų fanai“ jau 2013 m. spalio 3 d., pradžia 14.00 val. Muzikos ir teatro klube “NewYork”. Dalyvausime, žaisime, „sveikai“ konkuruosime ir sieksime Lietuvos rekordo! Kviečiame renginį aplankyti žurnalistus ir kitus spaudos atstovus.

2013-09-23Kultūros ministerija kviečia teikti pasiūlymus valstybinei Jono Basanavičiaus premijai gauti  (1)

Kultūros ministerija priima pasiūlymus Valstybinei Jono Basanavičiaus premijai už reikšmingus pastarųjų penkerių metų Lietuvoje ir užsienyje gyvenančių lietuvių darbus, susijusius su etninės kultūros tradicijų plėtojimu, puoselėjimu, ugdymu ir tyrinėjimu, taip pat kūrybinę ir mokslinę veiklą etninės kultūros srityje, gauti. Pasiūlymai priimami iki 2013 m. spalio 1 d.

2013-09-21Beprotiškiausia TV3 premjera „Laikykis!“ skelbia vedėjos paieškas  (1)

Jau netrukus TV3 eteryje startuosianti linksmiausia sezono naujiena – beprotiškiausia laida „Laikykis!“ skelbia vedėjos paiešką, kviesdami visas merginas išbandyti laimę pradėti karjerą televizijoje. Laidą ves vedėjų pora. Kas taps vedėju – paaiškės netrukus. Jau dabar jam ieškoma pora.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media