2024 m. gegužes 5 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Žurnalistų kūryba

*print*

Archyvas :: „Labas rytas, Lietuva" ieško gyvo žadintuvo

2013-07-16
 
Pirmieji gyvi žadintuvai – Molėtų senjorai. LRT nuotrauka

Pirmieji gyvi žadintuvai – Molėtų senjorai. LRT nuotrauka

 

Virginija Bunevičiūtė

LRT atstovė ryšiams su visuomene

 

Ar gaudytumėte saulės vonias pajūryje, ar su kava skubėtumėte į darbą, ar rytus leistumėte lovoje, ar lauktumėte skrydžio į susitikimą su verslo klientais, LRT televizijos laida „Labas rytas, Lietuva" - viena iš nedaugelio TV laidų, nesiilsinti vasarą ir gražiausiu paros metu būnanti arčiausiai žiūrovų. Daugelis žiūrovų prisipažįsta, kad „Labas rytas, Lietuva" jiems - geriausias žadintuvas ryte.

Bet šią vasarą „Labo ryto" komanda nutarė žadintuvą perduoti į žiūrovų rankas: laidoje nuo rytojaus startuoja naujas vasaros projektas „Pažadink Lietuvą".

Jo herojumi - gyvu žadintuvu  - gali tapti kiekvienas norintis. „Tai ištikimiausių mūsų žiūrovų šansas tapti TV eterio žvaigžde, rytiniu šaukliu, gyvu žadintuvu draugams, artimiesiems ir tautiečiams, kurie ryto neįsivaizduoja be „Labo ryto". Viskas labai paprasta. Žiūrovams tereikia atsiųsti mums nufilmuotą trumpą pasisveikinimą ir būtent juo 6 val. prasidės laida", - apie naująjį projektą „Pažadink Lietuvą" pasakoja laidos prodiuseris Modestas Naudžius.

Tapti gyvuoju žadintuvu yra ir dar vienas būdas. „Labas rytas, Lietuva" komanda, pasak Modesto, ir pati ieškos gyvų žadintuvų. „Jei kavinėje laidos vedėja Eglė Daugėlaitė, ar iškylaujant gamtoje vedėjas Ignas Krupavičius nukreips į jūs išmanųjį telefoną ar vaizdo kamerą, neišsigąskite. Vadinasi, jie nori, kad būtent jūs pažadintumėte Lietuvą", - atskleidžia prodiuseris.

„Mes norime, kad žiūrovai ne tik pasisveikintų, prisistatytų, bet ir atskleistų, kaip dieną pradėti energingai. Savaitgalį Molėtuose susitikau su šio rajono viešosios bibliotekos senjorų klubo narius. Jie mokosi kompiuterinio raštingumo, anglų kalbos, siuva lėles, daug keliauja, o dabar dar nusprendė išmokti šokti. Koks jų žvalumo receptas, žiūrovai pamatys jau rytoj, antradienį, kai šie senjorai žadins Lietuvą", - pirmuosius gyvus žadintuvus pristato laidos vedėjas Ignas Krupavičius.

„Labas rytas, Lietuva" komanda žiūrovų vaizdo sveikinimų, žadinimų ir energingo ryto paslapčių laukia adresu labasrytas@lrt.lt.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-07-16 07:16
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media