2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Skelbimai

*print*

Archyvas

 

2017-04-14"Startup Lithuania" komanda ieško aktyvaus, ambicingo komunikacijos partnerio

"Startup Lithuania" komanda ieško aktyvaus, ambicingo komunikacijos partnerio. Būsite “Verslios Lietuvos” komunikacijos komandos nariu, atsakingu už visos “Startup Lithuania” komunikacijos strategijos ir taktikų kūrimą bei įgyvendinimą. Merginos, džiugu, jei prisijungs partnerė, komandos narė. Iki balandžio 24 d. CV ir motyvacinį anglų klb. siųskite r.ribaciauskaite@enterpriselithuania.com

2017-04-14Vilniaus universitetui reikia BALSO TECHNIKOS dėstytojo - praktiko

Vilniaus universitetui reikia BALSO TECHNIKOS dėstytojo - praktiko. Dirbsiančio su žurnalistikos studentais.(Esam dėkingi kolegai Gintarui Deksniui už kelių metų triūsą).

2017-04-06Init TV žinios Vilniuje ieško reporterio

Init TV žinios Vilniuje ieško reporterio – su žurnalistiniu požiūriu, šiokia tokia patirtimi ir, svarbiausia, galva ant pečių. Susidomėję į PM.

2017-04-06„Šiaulių televizija" ieško aktyvaus medija produktų ir reklamos pardavimų vadybininko

„Šiaulių televizija" ieško aktyvaus medija produktų ir reklamos pardavimų vadybininko. Laukiame Jūsų CV el. paštu: info@stv.lt Daugiau informacijos tel. : +37061810011 Konfidencialumas garantuojamas.

2017-03-31Lietuvos paštas ieško pozityvaus, kūrybiško ir energingo komunikacijos grupės komandos nario

Sveiki, Lietuvos paštas ieško pozityvaus, kūrybiško ir energingo komunikacijos grupės komandos nario. Jei domina, prašau rašykite r.kruopaite@post.lt.

2017-03-13Lietuvos banko Komunikacijos departamento Viešųjų ryšių skyrius ieško naujo komandos nario

Lietuvos banko Komunikacijos departamento Viešųjų ryšių skyrius ieško naujo komandos nario.

2017-02-09Dėmesio! Prenumeruokime „Žurnalistiką“!

Kviečiame prenumeruoti almanachą “Žurnalistika”. Dabar specializuotas mūsų profesinis leidinys išeina du kartus per metus. Tai didelės apimties, 130 puslapių, gausiai iliustruotas, informatyvus ir įdomus leidinys. Užsiprenumeruoti 2018 m. almanachą „Žurnalistika” (leidinio indeksas 5329) galima Lietuvos pašto skyriuose arba internetu, užpildžius prenumeratos kvitą adresu: http://www.prenumeruok.lt/NewSubscription.aspx Metinė prenumerata kainuoja 5,79 Eur, vieno numerio kaina 2,90 Eur.

2017-02-08Gal kas norėtų prisijungti prie Lietuvos žinios webo komandos?

Sveiki kolegos, gal kas nori permainų, naujų iššūkių ar pan. ir norėtų prisijungti prie Lietuvos žinios webo komandos? Reikalavimai - bent šiokia tokia patirtis politikos-ekonomikos srityje, atvirumas naujovėms, iniciatyva ir idėjos. Lauksiu laiškų e.labanauskas@lzinios.lt arba į PM. P.S. nebijokite teirautis ar net ateiti pasikalbėti - "blogiausia" kas gali nutikti, tai pasididinsite algą dabartinėje darbovietėje :)

2017-02-03INFO TV žinių tarnyba ieško UŽSIENIO naujienų redaktoriaus

INFO TV žinių tarnyba ieško UŽSIENIO naujienų redaktoriaus. CV siųskite į zinios@infodiena.tv

2017-01-18Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultetas informuoja apie priėmimą į profesinius mokymus

Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultetas informuoja apie priėmimą į profesinius mokymus: – Ryšiai su visuomene ir efektyvi komunikacija; – Žurnalistinių įgūdžių tobulinimo kursai; – Kūrybos vadyba ir komunikacija; – Viešosios komunikacijos įgūdžiai. VU Komunikacijos fakultetas - VILNIAUS UNIVERSITETO MOKYMOSI VISĄ GYVENIMĄ PROGRAMOS

2017-01-16INFO TV ieško žurnalistų

INFO TV ieško žurnalistų (ne studentų). Darbas su mikrofonu, lietuviškomis ir užsienio aktualijomis. CV laukiame zinios@infodiena.tv arba inga@infodiena.tv

2016-12-06Lietuvos jūrų muziejaus Viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriui reikia darbuotojo

Lietuvos jūrų muziejaus Viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriui reikia darbuotojo. Darbas Klaipėdoje. Gyvenimo aprašymą ir motyvacinį laišką prašome siųsti el. paštu n.puteikiene@muziejus.lt

2016-11-15Politinė organizacija ieško viešųjų ryšių specialisto (2)

Politinė organizacija ieško viešųjų ryšių specialisto. Reikalavimai: iniciatyvumas, kokybiškas pranešimų spaudai rengimas, gebėjimas greitai ir kūrybiškai kurti tekstus įvairiomis temomis (nuo ekonomikos iki aplinkosaugos), domėjimasis politinėmis aktualijomis, anglų kalba. Privalumas: panašaus darbo patirtis. Darbas pilnu etatu. Dėl detalesnės informacijos rašyti, o taip pat CV ir motyvacinius laiškus siųsti PR.specialist.is.needed.ASAP@gmail.com

2016-09-20Video studija "Media lab": naujam TV projektui reikia komandos

Video studija "Media lab" visai darbo dienai Kaune ieško reporterio(ės). Reikalavimai: žurnalistinis išsilavinimas; darbo arba praktikos patirtis televizijoje; vairuotojo pažymėjimas; taisyklinga kalba ir dikcija.

2016-09-12„Šiaulių televizija“ prie komandos kviečia prisijungti žurnalistą ir laidos diktorių

„Šiaulių televizija“ prie komandos kviečia prisijungti žurnalistą ir laidos diktorių! Kviečiame patyrusius, iniciatyvius ir vis dar negalinčius vietoje nustygti žmones prisijungti prie veiklios „Šiaulių televizijos“ komandos. Jei esi: smalsus, atsakingas, punktualus, komunikabilus, turi greitą reakciją, moki dirbti komandoje, esi linksmas, originalus, turintis idėjų - siųsk savo gyvenimo aprašymą ir motyvacinį laišką info@stv.lt arba zinios@stv.lt Aktyvumas, veiklumas ir lankstumas - būtini šiame darbe. Pageidautina, kad pavyzdingai mokėtumėte lietuvių kalbą.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media