2024 m. balandžio 29 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: Dėl žurnalistų darbo Respublikos Prezidentės inauguracijos iškilmėse

2014-07-11
 
 

Monika Kutkaitytė,

Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija

Atkreipiame dėmesį, kad liepos 12 d., šeštadienį, 11 val. Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės inauguracijos tiesioginę transliaciją su vertimu į gestų kalbą bus galima stebėti Seimo internetiniame tinklalapyje adresu http://www3.lrs.lt/pls/inter/w2008_home.dabarseime bei programa „Seimas-tiesiogiai". Taip pat Seimo rūmuose - vietinės televizijos kanalu. Prezidentės inauguraciją taip pat tiesiogiai transliuos Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija.

 Filmuoti ir fotografuoti bus galima tam skirtose vietose Seimo Didžiajame kieme, Vitražo galerijoje (Seimo I rūmų fojė) ir Kovo 11-osios Akto salėje. Salėje per inauguracijos iškilmes galės dirbti nustatyta tvarka Seime akredituoti viešosios informacijos rengėjai, visų pirma - fotografai ir operatoriai.

Žurnalistus, pageidaujančius dirbti Seime liepos 12 d., šeštadienį, ir neturinčius nuolatinio leidimo į Seimo rūmus, kviečiame iki liepos 11 d., penktadienio, 15 val.  redakcijos vardu parašyti ir el. paštu rsv@lrs.lt atsiųsti prašymą išduoti vienos dienos leidimą. Leidimus atsiimti bus galima renginio dieną Seimo II rūmų apsaugos poste.

Kontaktams: Seimo kanceliarijos Komunikacijos departamento Ryšių su visuomene skyrius, tel. 239 6210

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-07-13 09:34
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media