2024 m. gegužes 5 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Žurnalistų kūryba

*print*

Archyvas :: Pažymėjimai jauniesiems žurnalistams

2014-05-31
 
 

Baigėsi mokslo metai, baigėsi ir Trakų rajono Lentvario pradinės mokyklos Jaunųjų žurnalistų būrelio užsiėmimai. Visus metus mokytasi bendravimo, iškalbos meno, tobulinti protavimo įgūdžiai, teorija, prieinama pradinukams, sieta su praktika. Nuo žodio „žurnalistas" eita iki laikraščio maketavimo, jo išleidimo darbų.

                Pačių leistas laikraštis „SMALSUTIS" jau susilaukė  18-ojo numerio, kurio turinį, kaip ir ankstesnių, puošia rubrikos: „Pažink savo gimtinę, savo Tėvynę", „Gerbi savo kalbą - gerbi save", „Tavo vardas visada su tavimi", „Kuriu aš -  mokau kurti kitus", „Svečiuose - kitų respublikos mokyklų mokiniai kūrėjai", „Vasarai artėjant - saugok save ir draugus", „Auksinės mintys apie draugystę", „ Juokiuos aš, juokis tu, juokimės visi kartu", puslapis, skirtas mažiesiems „ Nuspalvink" ir kt.

                Šiame numeryje pirmą kartą spausdinamos kelios nuotraukos iš kelionių į spaustuvę (apie spaustuves daug kalbėta per užsiėmimus), „Kelių muziejų"...

                Kitame numeryje puikuosis mūsų būrelio draugų Šalčininkų rajono Eišiškių Stanislovo Rapolionio gimnazijos laikraštis „ Sūkuriukas", Vilniaus „Šviesos"  pradinės mokyklos, Punsko vaikų kūryba.

                Na o šįmet... Šįmet iškilmingoje mokslo metų baigimo ceremonijoje jauniesiems žurnalistams mokyklos direktorė Ona Ramanauskienė įteikė pažymėjimus, kuriuose įrašyta: „ ... kl. mokinys (-ė).......... sėkmingai baigė Jaunųjų žurnalistų būrelio užsiėmimus ir jam (jai) suteikiamas Jaunojo (-osios) žurnalisto (-ės) vardas."

                Įteiktos ir Lietuvos žurnalistų sąjungos, Nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Vaikų literatūros centro, kultūros ministerijos dovanos, už kurias dėkojame. Vadinasi, ir čia turime draugų, kurie padės dar labiau  mums tobulėti.

                                               

                                                Jaunųjų žurnalistų būrelio vadovas Alfonsas Kairys

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-05-31 12:18
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media