2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Radijas

*print*

Archyvas :: LRT RADIJO kelionė aplink Lietuvą – vienas sėkmingiausių žiniasklaidos projektų, skatinančių turizmą

2017-12-23
 
LRT RADIJO žurnalistai Edvardas Kubilius ir Rūta Kupetytė

LRT RADIJO žurnalistai Edvardas Kubilius ir Rūta Kupetytė

Turizmo departamento organizuojamame geriausių šių metų turizmo projektų konkurse kaip vienas sėkmingiausių žiniasklaidos projektų, skatinančių turizmą, nominuota ir LRT RADIJO kelionė aplink Lietuvą. Ši LRT RADIJO kelionė dėl apdovanojimo varžosi su dar dviem pretendentais.
Atsiimdami nominaciją LRT RADIJO žurnalistai Edvardas Kubilius ir Rūta Kupetytė pabrėžė, kad kelionės tikslas nebuvo Lietuvą parodyti iš turistinės pusės. Tai, anot jų, buvo kelionė per žmonių gyvenimą, jų istorijas, kurios galbūt ne visada gražios ir džiugios.
Žurnalistai per dešimt dienų nuvažiavo beveik 3 tūkst. kilometrų, išnaudojo daugybę LRT turimų technologinių galimybių, visą medžiagą rinko ir transliavo vienu išmaniuoju telefonu, o kelionę stebėti galėjo radijo, televizijos ir interneto portalo vartotojai.
LRT RADIJO žurnalistai pranešė, kad kelionė aplink Lietuvą dar nesibaigė. Jie dar kartą po miestelius, kaimus ir vienkiemius važiuos vasario mėnesį, šaliai švenčiant valstybės atkūrimo šimtmetį.
Žurnalistai spėja, kad per šią kelionę laukia dar daugiau iššūkių nei vasarą - kelionę apsunkinti gali orai, dienos bus trumpesnės, teks dažniau prašytis pas žmones į namus, nes dirbančiųjų laukuose ar besideginančiųjų saulėje, matyt, nesutiks.
Virginija Bunevičiūtė
Atstovė ryšiams su visuomene
S. Konarskio g. 49,
LT-03123 Vilnius
Tel. +3705 236 3240
Mob. +370 686 91963
Faks. +370 5 2363208
lrt@lrt.lt www.lrt.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-12-23 11:52
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media