2024 m. balandžio 28 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Nuomonių barometras

*print*

Archyvas :: "Atgimimas" pavojuje arba kaip skaitytojas gali padėti savo laikraščiui? Visaip

2012-08-20
 
 
Šiandien vos grįžęs iš atostogų perskaičiau man liūdną žinią - savaitraštis „Atgimimas" dėl finansinių problemų penktadienį nepasirodė. BNS žinutė naujienų portale Delfi.lt skelbia, kad „redakcija tikisi, kad leidyba bus atnaujinta jau kitą savaitę".

Ir aš tikiuosi, kad laikraščio dalininkai greitai ras kokios nors paramos. Tačiau ar tik jiems turi rūpėti laikraščio ateitis? Manau, kad ne.

Nors „Atgimimą" skaitau darbe, nes kiekvieną numerį redakcija Lietuvos žurnalistų sąjungai atsiunčia nemokamai, tačiau asmeniškai nutariau dar ir užsirenumeruoti šį leidinį į namus artimiausiems vienuolikai mėnesių. Vos už 60 litų. Prenumerata yra čia. Anksčiau šį leidinį prenumeravau tik savo tėvams, dabar ir pats jaučiu pareigą jį paremti - papildomai pervedžiau dar ir 50 litų paramos.

Todėl su savo kukliais 110 litų labai tikiuosi paraginsiu ir kitus laikraščio skaitytojus nelikti abejingus grėsmei, jog mūsų vieša erdvė gali gerokai nuskursti. Ir tikiu, kad nei vien valdžios suteikiamos PVM lengvatos ar užsakomieji straipsniai gali išgelbėti spaudą. Kiekvienas skaitytojas gali asmeniškai padaryti labai daug, kad jo mėgiamas leidinys neišnyktų iš gyvenimo.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2012-08-20 11:13
 
 

Komentarai (1)

Jūsų el. paštas

ruporas

2012-09-03 14:29

kodėl turėtume remti privatų, neįdomų, ponios makarautytės pripeziotą (jos dėka ir nustekentą) laikraštėlį? Natūrali pabaiga, ir taip ilgai tempė ši rašliava.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media