2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Fotografija

*print*

Archyvas :: Lietuvos fotografai - Ukrainai

2022-03-02
 
Evaldo Ivanausko nuotrauka

Evaldo Ivanausko nuotrauka

Lietuvos fotomenininkų sąjunga, reaguodama į Rusijos federacijos pradėtą karą Ukrainoje, smerkia smurtinius veiksmus kitos valstybės teritorijoje bei visomis išgalėmis siekia prisidėti prie ukrainiečių pasipriešinimo. Solidarizuodamiesi su Ukraina fotomenininkai kaip organizacija ir asmeniškai įvairiais būdais remia šalies kovotojus, o taip pat kviečia prisidėti ir visus neabejingus Lietuvos piliečius.
Kovo 4 d. (penktadienį) nuo 16 val. Vilniaus fotografijos galerijoje (Stiklių g. 4 (įėjimas iš Rotušės a.)) vyks fotomenininkų paaukotų darbų bei publikacijų pardavimas. Visos surinktos lėšos bus pervestos organizacijoms Mėlyna ir Geltona, Raudonasis Kryžius. Tad jei vis pasvajoji apie orginalų fotografo darbą savo namų interjere, šiandien pats laikas įsigyti! Tarp parduodamų darbų - Lietuvos fotografijos legendos Antano Sutkaus, šių metų Nacionalinės kultūros ir meno premijos laureato Remigijaus Treigio fotografijos, Lietuvoje gyvenančio ir kuriančio ukrainiečio Valentyn Odnoviun publikacijos bei daugelio kitų Lietuvos fotografijos klasikų, jaunosios kartos autorių riboto tiražo ar vienetinių darbų.
Fotografijų pristatymas vyks kovo 4 d. (penktadienį) 16 val., darbus bus galima įsigyti nuo 16 iki 18 val. arba šeštadienį nuo 12 iki 16 val.
Už fotografijas galima atsiskaityti ir pačiam asmeniškai padarius pavedimą organizacijai „Mėlyna ir Geltona" bei pateikus bankinio pavedimo patvirtinimą.
Gavėjas: VšĮ Mėlyna ir geltona
Banko sąskaita: LT17 7300 0101 4089 4869
Bankas: Swedbank
Mokėjimo paskirtis: PARAMA
Paskutinį kartą atnaujinta: 2022-03-02 14:42
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media