2024 m. balandžio 29 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Fotografija

*print*

Archyvas :: Fotografė Eglė Hugo pristatė apnuogintu vyriškumu alsuojančią knygą „New Other“

2023-10-16
 
Mariaus Žičiaus ir Audriaus Dzibidavičiaus nuotr.

Mariaus Žičiaus ir Audriaus Dzibidavičiaus nuotr.

į restoraną „The Gallery", įsikūrusį Nacionalinės dailės galerijos prieigose, rinkosi kviestinė publika. Nešlifuotą vyriškumą demonstruojantis, socialiniuose tinkluose gerbėjų minias renkantis, Eglės Hugo projektas "New Other" įgavo kūnišką pavidalą - dienos šviesą išvydo vyrų meninės fotografijos knyga „New Other".
„Banalumo čia nerasite - tik daug vietos fantazijai"- atviravo autorė.
Senovines kino juostas primenančio Eglės darbų braižo neįmanoma supainioti su kieno nors kito. Nostalgija dvelkiantys kadrai plačiai sklinda po pasaulį, yra atpažįstami Lietuvos bei užsienio rinkose ir fotografijos meno lauke. Profesionalūs modeliai, aktoriai, verslininkai, muzikantai pasitiki Eglės gebėjimu pagauti gyvas, tarsi netyčia iš po socialinių kaukių išsprūdusias emocijas, gilų, gyvenimo nugairintą žvilgsnį, todėl su knygos debiutu jos pasveikinti susirinko gausus būrys stilingų ir žymių svečių.
Knygos sutiktuvėse smagiai laiką leido dainininkės Angelou, Kaia, dizaineris Giedrius Paulauskas, mados fotografas Vaidas Jokubauskas, žurnalistė Rūta Lapė, modelis Jonas Misevičius ir kiti.
Renginio siela Eglė Hugo su džiaugsmu ir jauduliu dėkojo nuotraukų herojams, visiems susirinkusiems ir tiems, kurie ją lydėjo fotoknygos leidimo procese, ypač daug prisidėjusiai „Social Drum" agentūrai ir širdies draugui Petrui, kuris įkvėpė nesustoti pusiaukelėje, nepaleido mylimosios rankos ir žvilgsniu lydėjo viso šventinio vakaro metu.
Pristatymo renginio organizavimu, idėjos estetiniu ir garsiniu išpildymu rūpinosi profesionali „Event Solutions" komanda. Renginio tema „Kino aikštelė" puikiai atspindėjo Eglės Hugo kinematografinį nuotraukų braižą, o tam kad svečiai galėtų atskleisti skirtingas savo asmenybės puses, buvo įkurta madingiausias tendencijas diktuojanti akinių „Optiroom" stotelė, kviečianti pasimatuoti savo stilių.
"New Other" - tai odė vyrams, jų nesumeluotoms emocijoms, po stora oda slėptiems, bet atskleistiems jausmams, gyviems žmonėms ir autentiškumui. Simboliška, kad knyga „New Other" tapo dovana ne tik Eglės talento gerbėjams, bet ir pačiai sau, nes buvo pristatyta fotografės gimimo dienos išvakarėse.
Daugiau informacijos:
Elektroninis paštas indre@extramileagency.lt
Tel. Nr. +37068996110
Vardas, pavardė Indrė Baravykaitė-Šaškovė
Paskutinį kartą atnaujinta: 2023-10-16 12:55
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media