2024 m. balandžio 28 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Kviečiame regioninės žiniasklaidos žurnalistus, redaktorius ir leidėjus registruotis į dviejų dienų seminarą Vilniuje

2023-08-10
 

Kviečiame regioninės žiniasklaidos žurnalistus, redaktorius ir leidėjus registruotis į dviejų dienų seminarą Vilniuje, kurį rengia Europos Parlamento biuras Lietuvoje ir Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje.
Seminaro metu aptarsime svarbiausias ir aktualiausias Europos Sąjungos temas šiuo metu, taip pat Europos tikslus ateičiai. Diskutuosime apie ES geopolitines aktualijas, padėtį Ukrainoje, metinį Europos Komisijos pirmininkės pranešimą, kitąmet vyksiančius Europos Parlamento rinkimus. Aptarsime Europos, įskaitant Lietuvos, ekonominę būklę ir ateities perspektyvas. Kviesime diskutuoti apie ES strateginę autonomiją ir santykius su Kinija. Kalbėsime apie Europos žaliąjį kursą ir jo įtaką Europos aplinkosaugai, taip pat atnešamus pokyčius į Lietuvą bei ES.
Šiuos klausimus turėsite galimybę aptarti su Europos Komisijos nariu Virginijumi Sinkevičiumi, europarlamentarais, ES ir Lietuvos institucijų atstovais, ekonomistais, ekspertais ir žurnalistais.
Registracija vyksta adresu: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/seminaras2023 iki rugsėjo 4 d. Į seminarą kviečiame po 1-2 atstovus iš redakcijos. Dalyvius atrinksime siekdami tolygaus įvairių rūšių žiniasklaidos priemonių ir Lietuvos rajonų atstovavimo. Atrinktus dalyvius informuosime iki rugsėjo 6 d.
Dalyvavimas seminare nemokamas, suteikiame dalyviams nakvynę ir maitinimą. Seminaro pradžia - rugsėjo 14 d. 12.45 val., pabaiga - rugsėjo 15 d. 14.30 val. Išsamesnę informaciją ir programą dar atsiųsime.
Jei turite klausimų apie seminarą, maloniai kviečiame kreiptis į Karoliną Buožytę e. paštu Karolina.BUOZYTE@ec.europa.eu arba telefonu (8 5) 231 3186.
Su geriausiais linkėjimais -
Europos Parlamento biuro Lietuvoje vadovė Daiva Jakaitė
ir
Europos Komisijos atstovybės Lietuvoje vadovas Marius Vaščega

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2023-08-10 17:39
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media