2024 m. gegužes 1 d., Treciadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: Žurnalistai kviečiami į projekto „Trys muškietininkai. Pasakiškas pasaulis“ filmavimą

2016-04-07
 
 

Mieli žiniasklaidos atstovai, kviečiame Jus į projekto „Trys muškietininkai. Pasakiškas pasaulis" tiesioginės transliacijos filmavimą, kuris įvyks jau šį sekmadienį!

Filmavimo data: balandžio 10 d., sekmadienis

Transliacijos laikas TV3 eteryje: 19.30 val.

Filmavimo vieta: Studija „Arteta", Tarandės g. 34, Vilnius

TV3 projektas „Trys muškietininkai",  į komandas subūręs ryškiausias šalies žvaigždes, kvies pasinerti į žiūrovus pakerėjusius kino filmus. Juose skambėjusias dainas užtrauks projekte dalyvaujantys žinomų žmonių trejetai.

Tiesioginiame eteryje pasakišką pasaulį kurs:

-  Aktoriai Juozas Gaižauskas ir Darius Petkevičius bei dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia pasirodyme virs pačiais netikėčiausiais, pasakiškais gyviais

-  Dainininkas Ruslanas Kirilkinas, aktorė Eglė Jackaitė ir estrados primadona Birutė Petrikytė pasirinko įkūnyti „Liūto karaliaus" personažus: jie riaumos it liūtai ir šoks, kaip pašėlusios surikatos

-  „TV Pagalbos" gelbėtojos Gerdos Stiklickienės, aktoriaus Andriaus Žiurausko ir aksominio balso savininko Gražvydo Sidiniausko pasirodyme netruks gerų emocijų ir juoko pro ašaras. Trio atliks mizansceną iš visiems gerai žinomos pasakos „Sniego karalienė"

-  Vietoje nenustygstanti komanda - humoristas Vitalijus Cololo, dainininkas Deividas Norvilas-Deivis ir operos solistas Rafailas Karpis - virs tikrų tikriausiais vabaliukais. Jie primins pasakos „Voro vestuvės" siužetą

-  Tituluota gražuolė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, dainininkas Justinas Lapatinskas ir šokėjas Andrius Butkus išsižioti privers visus žiūrovus: išradingoji trijulė virs raganomis iš pasakiško filmo „Abrakadabra"

-  Aktorė Ineta Stasiulytė, šokėjas Deividas Meškauskas ir dainininkė Liepa Mondeikaitė privers nubraukti ašarą net didžiausią kietaširdį. Jie gyvenimui prikels Hanso Kristiano Andersono „Mergaitę su degtukais"

-  Dainininkų trio Aleksandras Ivanauskas-Fara, Algis Radzevičius-Patrulis ir Česlovas Gabalis pristatys savo vyrišką „Eglės žalčių karalienės" viziją

-  „X Faktoriaus" žvaigždės Thomas Tumosa ir Anžela Adamovič bei šokėjas Vytautas Mackonis džiugins istorijomis iš vaikų pamėgto meškiuko Mikės Pūkuotuko gyvenimo.

Prašome registruotis į filmavimą, atsakant į šį laišką. Iki pasimatymo!

 

 

Erika Vyšniauskaitė

Komunikacijos projektų vadovė

UAB „Tele-3"

Kalvarijų g. 135, Vilnius

LT-08221

Tel.     +370 5 20 30 182

Faks.  +370 5 20 30 103

Mob.    +370 683 15 425

erika.vysniauskaite@tv3.lt

www.tv3.lt 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2016-04-08 12:07
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media