2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas

 

2021-09-04Europos ir pasaulio čempionė Andra Vaidilaitė: apie tai, ko nemato žiūrovai ir ko tenka atsisakyti dėl karjeros

Kasdienės treniruotės, griežtai sustyguotas režimas, traumos, nesibaigiančios kelionės iš vieno pasaulio krašto į kitą. Visa tai neatsiejama nuo profesionalių šokėjų kasdienio gyvenimo. Tokiu ritmu gyvenanti Europos bei pasaulio čempionė Andra Vaidilaitė tvirtina, kad kelias į karjeros aukštumas tikrai nebuvo lengvas – teko nemažai ką paaukoti ir užsiauginti storą odą. Kaip atrodo šokių pasaulio užkulisiai ir ko reikia, norint išugdyti čempionus – apie visa tai tiesiai iš šokėjos Andros lūpų.

2021-09-04LSŽF rinkimų susirinkimas rugsėjo 25 dieną

Informuojame, kad Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) visuotinis narių rinkimų susirinkimas vyks 2021 m. rugsėjo 25 d. (šeštadienį) 11.00 val. viešbučio „Crowne Plaza“ (M.K. Čiurlionio g. 84, Vilnius) konferencijų salėje I aukšte.

2021-08-20Tautvydas Vencevičius: Druskininkuose vyks XVI-asis Tarptautinis žurnalistų futbolo turnyras

Rugsėjo 11 d. (šeštadienį) Druskininkuose vyks XVI-asis Tarptautinis žurnalistų futbolo turnyras. Planuoja atvykti 5-6 užsienio šalių komandos ir maždaug tiek pat planuojame priimti Lietuvos žurnalistų komandų. Į turnyrą kviečiame visas Lietuvos miestų ir redakcijų komandas, nes dėl pandemijos šiais metais suorganizuoti atskirą Lietuvos žurnalistų futbolo čempionatą nepavyks.

2021-08-18Geriausioje liepos sporto nuotraukoje – skaudus dviratininko „sustojimas“

Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) rengiamo „Mėnesio sporto nuotraukos“ septintuoju 2021 metų konkurso laureatu tapo žurnalistas ir fotografijos entuziastas iš Vilniaus Tomas Gaubys. Jo nuotrauka iš Lietuvos mažųjų dviračių kroso (BMX) čempionato ir Karaliaus Mindaugo taurės varžybų Šiauliuose nugalėjo geriausios liepos mėnesio sporto fotografijos rinkimuose.

2021-08-04Olimpietė trišuolininkė - TV komentatorė!  (1)

Vilnietė lengvaatletė Diana ZAGAINOVA, baigusi savo pasirodymą Tokijo olimpiadoje, rugpjūčio trečiosios rytą jau buvo TV3 studijoje. Kartu su puikiu Maksimu Vojevodinu - ji komentavo Japonijoje vykstančias lengvosios atletikos varžybas. Malonus balsas, kalba ir daug įdomių detalių apie besivaržančių sportininkų gyvenimą...

2021-08-02Artėja trim jubiliejais paženklintas ralis „Aplink Lietuvą“

Lygiai mėnuo beliko iki rugpjūčio 27-osios, kai Kaune bus duotas startas tradiciniam raliui „Aplink Lietuvą‘21“, kurio dalyviai kovos dėl garbingiausio trofėjaus - šalies Prezidento Gitano Nausėdos taurės.

2021-07-23Geriausioje birželio sporto nuotraukoje – efektingas beisbolo rungtynių momentas

Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) rengiamo „Mėnesio sporto nuotraukos“ šeštuoju 2021 metų konkurso laureatu tapo Saulius Čirba.

2021-07-04LSŽF: kviečiame kolegas gražiai pažymėti Tarptautinę sporto žurnalistų dieną

Liepos 5 dieną 16.00 val., visus LSŽF narius kviečiame į jau tradicine tampančią mūsų susibūrimo vietą „Vilnojos“ sodybą Sudervėje.

2021-06-19Geriausioje gegužės sporto nuotraukoje – futbolo vartininkės skrydis

Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) rengiamo „Mėnesio sporto nuotraukos“ konkurso penktuoju 2021 metų laureatu tapo Elvis Žaldaris. Vilnietis fotografas, užfiksavęs Moterų futbolo akademijos „Žalgiris“ vartininkės skrydį, nugalėjo geriausios gegužės mėnesio sporto fotografijos rinkimuose.

2021-05-17„Aurum 1006 km lenktynes“ praturtins ir jubiliejinės drag‘o varžybos. Žurnalistus kviečiame akredituotis

Greičio fanatai pirmuoju adrenalino pliūpsniu galės mėgautis jau antrąją „Aurum 1006 km lenktynių“ dieną, liepos 15-ąją, kai į trasą savo ilgai ir kruopščiai rengtus bolidus išvairuos drag‘o (liet. traukos) lenktynių dalyviai. Pradedama žurnalistų akreditacija į „Aurum 1006 km lenktynes".

2021-05-16Detektyvo prieskoniu pagardintai istorijai – mėnesio titulas

Portalo delfi.lt sporto redaktoriaus Lauryno Butkausko pokalbis su legendiniu krepšininku Šarūnu Marčiulioniu, inicijuotas Ispanijos žiniasklaidos, išrinktas geriausiu balandžio mėnesio Lietuvos sporto žiniasklaidos darbu.

2021-05-12Geriausioje balandžio sporto nuotraukoje – netradicinis gynybos veiksmas

Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) rengiamo„Mėnesio sporto nuotraukos“ konkurso ketvirtuoju 2021 metų laureatu tapo Saulius Čirba. Vilniečio fotografo nuotrauka iš „Betsafe-LKL“ čempionato rungtynių tarp Vilniaus „Ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ komandų nugalėjo geriausios balandžio mėnesio sporto fotografijos rinkimuose.

2021-05-05Įvyko nuotolinis LSŽF metinis susirinkimas. LSŽF rinkiminis susirinkimas - rugsėjo 30 d

Gegužės 4 dieną nuotoliniu būdu surengtas Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) metinis susirinkimas. Jame dalyvavo 42 nariai.

2021-05-05Geriausias sporto žiniasklaidos darbas – apie atrastą pripažinimą ir laisvę mylėti

„Lietuvos ryto֧“ korespondentės Ritos Stankevičiūtės straipsnis apie Amerikoje šaknis įleidusią garsių tėvų atžalą Miglę Muraškaitę „Lietuvoje nurašyta garsių tėvų dukra Amerikoje rado pripažinimą ir laisvę mylėti“ išrinktas geriausiu Lietuvos sporto žiniasklaidos kovo mėnesio darbu.

2021-04-27LSŽF susirinkimas gegužės 4 d. Kviečiame dalyvauti

Sveiki, kolegos, informuojame, kad š.m. gegužės 4 d. (antradienį) vyks Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) metinis susirinkimas. Jo pradžia 18.00 val. Susirinkimas vyks nuotoliniu būdu „Zoom“ platformoje
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media