2024 m. balandžio 23 d., Antradienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas

 

2017-03-24Lietuvos sporto žurnalistų federacija šiemet gaus mažesnį finansavimą

Naujasis LSŽF prezidentas Tautvydas Vencevičius jau pasirašė sutartį su Kūno kultūros ir sporto rėmimo fondu. Jis šiemet mūsų federacijos veiklai skyrė 3000 eurų arba 57,14 proc. mažiau nei 2015 metais ir 40 proc. mažiau nei 2016-aisiais.

2017-03-22Olimpinio švietimo kongresas 2017

Kovo 30 dieną Kaune, „Žalgirio arenoje“ vyks trečiasis Olimpinio švietimo kongresas, į kurį Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK) kviečia registruotis visus pedagogus, besidominčius olimpiniu sąjūdžiu ir norinčius daugiau sužinoti apie praktinius olimpizmo įgyvendinimo būdus. Kviečiami ir žurnalistai.

2017-02-12LSŽF kalnų slidinėjimo varžybos

Vasario 15 d. Liepkalnio trasoje Vilniuje vyks Lietuvos sporto žurnalistų federacijos kalnų slidinėjimo varžybos. Jose galima varžytis tiek kalnų slidėmis, tiek snieglente.

2017-02-11AIPS Austrijoje organizuoja Jaunųjų sporto žurnalistų programą

AIPS organizuoja Jaunųjų sporto žurnalistų (18-26 m.) programą, kuri vyks kovo 17-25 d. Austrijoje. Visa informacija apie renginį - apačioje. Labai lauksime žinių iš norinčių stažuotis jaunųjų žurnalistų kartu su CV. Atsakymą AiPS reikia pateikti iki kito penktadienio, todėl nedelskite. LSŽF prezidiumas

2017-01-29Išrinkta nauja Lietuvos sporto žurnalistų federacijos vadovybė

Šių metų sausio 28 dieną Lietuvos sporto ir kūno kultūros departameto salėje įvyko Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) ataskaitos – rinkimų konferencija, kurios metu buvo išrinkta nauja organizacijos vadovybė. Naujuoju LSŽF prezidentu vienbalsiai išrinktas vienintelis į šias pareigas pretendavęs LSŽF narys, LŽS Sporto žurnalistų klubo valdybos pirmininkas - Tautvydas Vencevičius. LSŽF viceprezidentais artimiausius 4 metus bus Stasys Petkus ir Dalius Matvejevas, generaliniu sekretoriumi – Tomas Gaubys, o prezidiumo nariais – Ingrida Petuchovaitė, Romanas Buršteinas, Paulius Cubera, Andrius Čerškus, Marius Grinbergas, Šarūnas Mazalas ir Rytis Sabas.

2017-01-18Pjongčango ir Tokijo olimpines žaidynes transliuos TV3

Sausio 15 dieną, oficialiai paskelbta, kad 2018 m. Pjongčango žiemos ir 2020 m. Tokijo vasaros olimpinių žaidynių transliacijų teises įsigijo TV3 televizija.

2016-12-17Sporto žurnalistų apdovanojimai

Metams baigiantis savo žodį dėl sporto įvykių, jų nušvietimo ir geriausių atletų indėlio į šalies gyvenimą tarė ir Lietuvos sporto žurnalistai.

2016-11-04„LTeam“ akcijos apdovanojimai - fotografams

Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidentė Daina Gudzinevičiūtė ir olimpietė, maratono bėgikė Diana Lobačevskė pasveikino „LTeam“ akcijos nugalėtojus. Rugsėjo 9 – spalio 14 dienomis vykusios akcijos metu sportu besidomintys žmonės, Lietuvos mokyklos, darželiai, įmonės ir organizacijos, buvo kviečiami išbandyti įvairias sportines veiklas, sportiškas akimirkas fiksuoti nuotraukose ir siųsti jas konkurso organizatoriams.

2016-10-20Spalio 19 d. įvykusio Lietuvos sporto žurnalistų federacijos prezidiumo posėdžio pagrindiniai sprendimai.

Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) Metų apdovanojimus surengti 2016 m. gruodžio 13 d. 14 val. jau tradicinėje vietoje - „Artis“ viešbučio konferencijų centre. Naujos kadencijos LSŽF vadovybės rinkimus surengti 2017 m. sausio 28 d. Tvarka ir kiti terminai bus patvirtinti gruodžio mėnesį (po Metų apdovanojimų).

2016-08-26Kviečiame į pirmąjį drezinų ralį Kaune!

Rinkite komandą, registruokitės www.gelezinios.lt ir dalyvaukite! Įspūdžiai, azartas ir geros emocijos garantuotos! Kontaktinis asmuo: Karolis Ptašinskas tel. +370 690 62 596

2016-07-22Vilniaus centriniame pašte - paroda „Lietuva olimpiniu keliu“

Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidentė Daina Gudzinevičiūtė dalyvavo parodos „Lietuva olimpiniu keliu“ atidaryme. LTOK prezidentė padėkojo Lietuvos olimpinės kolekcininkų asociacijos nariams už tai, kad Vilniaus centriniame pašte surengtoje parodoje kolekcininkai visuomenei pristatė įdomius savo kolekcijų eksponatus. Jono Načiūno, Rimanto Džiauto ir Kęstučio Skerio filatelinės parodos stenduose – pašto ženklai ir suvenyriniai vokai, kuriuose įamžinti Lietuvos olimpiečiai, olimpiadų ženkliukai, pieštukai ir kita olimpinių žaidynių simbolika.

2016-06-29Prieš pakeliant „ENEOS 1006 km lenktynių“ vėliavą

Vos trys savaitės beliko iki liepos 20-osios, kai Palangoje bus pakelta tarptautinių, didžiausių Baltijos šalyse „ENEOS 1006 km lenktynių“ vėliava. Tai bus septynioliktosios paeiliui renginio metraštyje maratoninės lenktynės, bemaž savaitei prikaustysiančios motorų gausmo išsiilgusių automobilių sporto gerbėjų, vasaros atostogų malonumus paplūdimyje mielai iškeičiančių į azarto kupinas varžytuves laikinojoje trasoje kurorto prieigose, dėmesį. Apie artėjančią didžiausią automobilių sporto fiestą ir pasirengimą jai, žiūrovų laukiančias naujoves, lenktynių dalyvius, jų techniką ir kai kurias kitas renginio peripetijas buvo kalbama antradienį Vilniuje įvykusioje spaudos konferencijoje, į kurią pakvietė lenktynes Palangoje nuo pat pirmųjų rengianti VšĮ „Promo events“.

2016-06-28Bekelės maratoną pasiryžę šturmuoti 22 ekipažai

„Birželio 30-osios 6 val. ryto prasidėsiantį tradicinį, jau šeštąjį varžybų istorijoje bekelės maratoną „4x4 perimetras“ pasirengę šturmuoti 22 ekipažai“, - pirmadienį įvykusioje lenktynių spaudos konferencijoje pranešė rekordines, ilgiausiai trunkančias automobilių sporto varžybas Lietuvoje – bekelės maratoną - rengiančios VšĮ „Bekelės fiesta“ vadovas Gediminas Grigaitis.

2016-06-17Bekelės fiesta ne daug kam regėtais keliais

Mažiau nei dvi savaitės beliko iki birželio 30-osios, kai bus duotas startas tradiciniam bekelės maratonui „4x4 perimetras“. Tai rekordinės, ilgiausiai trunkančios automobilių sporto varžybos Lietuvoje, kurias rengia VšĮ „Bekelės fiesta“ ir kurios bus jau šeštosios iš eilės nemenko susidomėjimo susilaukusio renginio istorijoje. Pirmasis visureigis iš Druskininkų kempingo startuos birželio 30-ąją 6 val. ryto, o pirmojo ekipažo lenktynių finiše tame pačiame Druskininkų kempinge laukiama liepos 2 d. apie 18 val.

2016-06-07Reklama su Arvydu Saboniu –ar bus ribojama olimpinių žaidynių metu?

Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK) kreipėsi į Tarptautinį olimpinį komitetą (TOK) dėl Arvydo Sabonio dalyvavimo prekybos tinklo „Lidl“ reklaminėje kampanijoje. 40-oji Olimpinės chartijos taisyklė draudžia olimpinių žaidynių dalyvių, trenerių ar kitų oficialių asmenų atvaizdo naudojimą ne olimpinių partnerių reklaminėse kampanijose žaidynių metu. Draudimas prasideda devynias dienas prieš žaidynių atidarymo ceremoniją, t.y. liepos 27 d. ir baigiasi praėjus trims dienoms po žaidynių uždarymo – rugpjūčio 24 d.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media