2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas

 

2018-05-17Pirmą kartą Lietuvoje futbolą televizijoje komentuos moterys

Jau po keturių savaičių prasidedančio svarbiausio metų sporto renginio – 2018 m. FIFA pasaulio futbolo čempionato, kurį transliuos LRT, – žiūrovų laukia staigmena. Pirmą kartą Lietuvoje vyrų futbolo rungtynes komentuos moterys. Tai futbolo teisėja Justina Lavrenovaitė-Perez ir Lietuvos čempionės Šiaulių „Gintra-Universitetas“ komandos vartininkė Greta Kaselytė.

2018-05-03Tradicinės krepšinio rungtynės Spaudos, kalbos ir knygos dienai paminėti

Gegužės 8 d. (antradienį) vyks tradicinės krepšinio rungtynės Spaudos, kalbos ir knygos dienai paminėti. Šiais metais organizatoriai nusprendė rengti mini turnyrą, kuriame be tradicinių varžovų LSŽF ir Olifėjos komandų, žais ir Seimo atstovai. Turnyro pradžia 18.30 val. Turnyras vyks kaip visada „Žalgirio“ salėje Olimpiečių g. 17.

2018-04-29Sveiki, sulaukę istorinės „Žalgirio“ pergalės !!! (1)

Taip, beveik du dešimtmečius mums reikėjo laukti šios žalgiriečių triumfo dienos. Ir ji vėl atėjo. Pirmą kartą tai atsitiko tolimais 1999 metais, kai Kauno “Žalgiris” laimėjo tik ką įkurtą krepšinio Eurolygą. Ir tik po ilgų devyniolikos metų žalgiriečiai pakartojo šį savo istorinį žygį. Tiesa, šią dieną- balandžio 26-ąją – jie dar netapo Eurolygos nugalėtojais, bet jau pateko į stipriausiųjų Europoje krepšinio komandų ketvertuką.

2018-04-13Lietuvos sporto žurnalistų federacija kviečia į seminarą

Gerbiami kolegos, Lietuvos sporto žurnalistų federacija (LSŽF) kviečia į seminarą, vyksiantį ateinantį trečiadienį, balandžio 18 d., 11.00 val. Vilniuje, Kūno kultūros ir sporto departamento I posėdžių salėje (Žemaitės g. 6).

2018-03-20Lietuvos žurnalistų čempionato taurė turi naujus savininkus

Lietuvos žurnalistų krepšinio čempionato taurė turi naujuosius savininkus. Septintąjį kartą surengto čempionato nugalėtojais tapo Lietuvos žurnalistų sąjungos (LŽS) sporto klubo „PRESS‘as" krepšininkai.

2018-03-15Įvyko Lietuvos sporto žurnalistų federacijos Prezidiumo posėdis

Trečiadienį, kovo 14 d., įvyko Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) Prezidiumo posėdis. Jame dalyvavo 8 nariai iš 11. Jau žinoma, kad mūsų federacijai iš Kūno kultūros ir sporto rėmimo fondo 2018 metams bus skirti 5 tūkst. eurų (pernai – 3 tūkst.). Sutartį, sąmatą ir priemonių planą turime pateikti iki balandžio 3 dienos.

2018-02-21Lietuvos sporto žurnalistų federacijos metinis susirinkimas

Sveiki, kolegos! Informuojame, kad kovo 3 d. (kitą šeštadienį) Vilniuje, SEB arenoje (Ąžuolyno g. 7), vyks Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) metinis susirinkimas. Jo pradžia – 11.00 val. SEB arenos konferencijų salėje I aukšte. Susirinkime bus pateiktos metinės LSŽF veiklos ir finansinė ataskaitos bei tvirtinama šių metų veiklos programa.

2018-02-08Žiemos Olimpinės žaidynės prasideda. Kur ir ką žiūrėti?

Žiemos Olimpinės žaidynės Pietų Korėjoje, Pjongčange, prasideda jau rytoj, vasario 9 dieną, įspūdingu atidarymu. Šį kartą visas Olimpinių žaidynių varžybas, atidarymo ir uždarymo ceremonijas, lietuvių sportininkų startus žiūrovai galės patogiai stebėti per TV3 ir TV6 HD raiška.

2018-02-07Olimpiečiams – solidi fotografo M. Jovaišos dovana

„Neregėta Lietuva“ – viena labiausiai pasaulyje paplitusių šiuolaikinių lietuviškų knygų. Ji išversta į 11 kalbų, knygos parodos surengtos 35 valstybėse. Iš Lietuvos Respublikos prezidentės rankų ji buvo įteikta karaliams, prezidentams, ministrams. Netrukus šią knygą vartys ir Lietuvos olimpiečiai – buvę, esami ir kandidatai. Prieš išvykstančią į Pjongčango žiemos olimpines žaidynes LTOK prezidentę Dainą Gudzinevičiūtę aplankė ir tūkstantį „Neregėtos Lietuvos“ egzempliorių olimpiečiams padovanojo pats knygos autorius Marius Jovaiša.

2018-01-30„Sartai 2018“ – savaite vėliau, vasario 10-ąją

Ristūnų žirgų lenktynių „Sartai 2018“ organizacinis komitetas antradienį nusprendė, jog tradicinės žirgų lenktynės Dusetose ir neatsiejama jų dalimi tapusi, nacionalinį paveldą bei kultūrines etnines vertybes propaguojanti mugė vyks ne šį savaitgalį, kaip buvo skelbta, o savaite vėliau, kitą šeštadienį, vasario 10-ąją.

2018-01-30Lietuvos sporto žurnalistai regbį išbandė ant smėlio

Šeštadienį Vilniuje esančioje „Smėlio arenoje“ karaliavo paplūdimio regbis. Lietuvos regbio federacijos (LRF) suorganizuotame renginyje nekontaktinį regbį išbandė Lietuvos sporto žurnalistai, kurie turėjo progą pažaisti ir su Lietuvos rinktinės nariais.

2018-01-24LSŽF komandai reikia jūsų!

Sveiki, bičiuliai, Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) komanda sieks apginti pernai iškovotą LTeam žiemos olimpinio festivalio nugalėtojų titulą. Labai kviečiame visus LSŽF narius prisidėti prie mūsų komandos ir vasario 3 d. kartu smagiai praleisti laiką Jonavoje. Registracijos formą prašome užpildyti iki vasario 1 d., 12:00 val.

2018-01-19Įvyko LSŽF Prezidiumo posėdis. Metinis LSŽF susirinkimas įvyks kovo mėnesio pradžioje

Gerbiami kolegos, sausio 18 d. įvyko LSŽF Prezidiumo posėdis, kuriame dalyvavo 9 nariai iš 11. Metinis LSŽF susirinkimas įvyks kovo mėnesio pradžioje.

2017-12-01LSŽF prezidiumo posėdis

Gerb. LSŽF nariai, trečiadienį, lapkričio 29 d., įvyko Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) prezidiumo posėdis. Jame dalyvavo 8 iš 11 narių.

2017-12-01Lietuvos sporto žurnalistų federacija kviečia siūlyti kandidatus Metų apdovanojimams

Gerb. kolegos, gruodžio 12 d. vyks Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) Metų apdovanojimų ceremonija. Laureatai paaiškės po LSŽF narių balsavimo, o dabar kviečiame siūlyti kandidatus el. paštu lszfederacija@gmail.com šiose nominacijose. Reportažus ir nuotraukas galite pateikti iki lapkričio 27 d. 12.00 val.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media