2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas

 

2015-07-08Spaudos konferencija tema „Kova su biurokratų malūnais“

Seime liepos 9 d. 11 val. įvyks Seimo nario Stasio Brundzos spaudos konferencija tema „Kova su biurokratų malūnais“.

2015-07-08Spaudos konferencija: Lietuvoje renovuojamas pirmasis daugiabutis į A klasę

Liepos 9 dieną, 10 val. BNS spaudos konferencijų salėje (Jogailos g. 9/1, Vilnius, 4 aukštas) Aplinkos ministerija, Vilniaus miesto savivaldybė ir Nacionalinė pasyvaus namo asociacija duos oficialų startą pirmajai Lietuvoje daugiaaukščio modernizacijai į A klasę.

2015-07-07 „Caritas“ spaudos konferencija

„Caritas“ kviečia į spaudos konferenciją liepos 8 d. (trečiadienį) 10 val. BNS konferencijų salėje. Penktadienį, į Vilnių atvyko penkiolika krikščionių irakiečių iš trijų šeimų, kurios savo šalyje patyrė persekiojimus ir grėsmę gyvybei dėl tikėjimo. Spaudos konferencijos metu išsamiau papasakosime apie šią iniciatyvą bei tolimesnius planus.

2015-07-06Spaudos konferencija: Lietuvių mokslininkai vieni pirmųjų pasaulyje atrado unikalią genomų redagavimo technologiją

Plačiau apie šią technologiją ir „DuPont Pioneer“ ir Vilniaus universiteto bendradarbiavimą Jums liepos 7 d. (antradienį) 9.00 val. papasakos rektorius prof. Artūras Žukauskas ir Vilniaus universiteto Biotechnologijos instituto Baltymų-nukleorūgščių sąveikos tyrimų skyriaus vedėjas prof. Virginijus Šikšnys. Be to, šiomis dienomis sukanka 100 dienų, kaip Vilniaus universitetui vadovauja rektorius prof. Artūras Žukauskas.

2015-07-02Spaudos konferencija: „Parolimpinės žaidynės Kaune“!

Maloniai kviečiame jus į IBSA Europos golbolo čempionato spaudos konferenciją su kava ir sausainiais, kuri įvyks liepos 3 dieną, 9.00 val., Lietuvos aklųjų sporto federacijoje, Vilniuje, Labdarių g. 7/11, antrame aukšte. Planuojama trukmė – 40 minučių.

2015-06-28Spaudos konferencija: „E. sveikata Lietuvoje: dažniausiai užduodami klausimai ir naudojimo gairės“

Kviečiame žiniasklaidos atstovus į spaudos konferenciją, kuri įvyks 2015-06-29, pirmadienį, 11 val. BNS konferencijų salėje. Jos metu bus atsakyta į visuomenei kylančius aktualius klausimus, susijusius su e. sveikatos sistemų diegimu ir naudojimo gairėmis.

2015-06-25Žurnalistus kviečia „LIETUVOS BALSAS“

Kviečiame žurnalistus atvykti birželio 29 dieną, pirmadienį, 18.00 val. į šventinį „Lietuvos balso“ starto vakarėlį ir filmavimą „Teatro arenoje“ (Olimpiečių g. 3 Vilnius). Kviečiame ir į „Aklųjų perklausų“ filmavimą – startas: 19.00 val. Registracija į renginį ir filmavimą vyksta čia: pr@atsakingas.eu iki birželio 29 dienos 15.00 val.

2015-06-25Seimo Narkomanijos ir alkoholizmo prevencijos komisijos pirmininkės Larisos Dmitrijevos spaudos konferencija, skirta Tarptautinei kovos su narkomanija dienai paminėti

Seime birželio 26 d. 10 val. įvyks Seimo Narkomanijos ir alkoholizmo prevencijos komisijos pirmininkės Larisos Dmitrijevos spaudos konferencija, skirta Tarptautinei kovos su narkomanija dienai paminėti. Taip pat dalyvaus sveikatos apsaugos ministrė Rimantė Šalaševičiūtė, Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamento direktorė Inga Juozapavičienė, Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro direktorius Saulius Čaplinskas, Švietimo ir mokslo ministerijos Neformalaus švietimo skyriaus atliekantis vedėjo pareigas Algimantas Šimaitis bei blaivios gyvensenos, sveikatos, sporto ir turizmo draugijos „Optimalietis“ atstovas Andrejus Chrominas.

2015-06-22Sekmadienį startuoja nacionalinė ekspedicija „Nemunu per Lietuvą“ su žinomais žmonėmis! Kviečiame į spaudos konferenciją

Kviečiame spaudos atstovus dalyvauti spaudos konferencijoje, kurioje bus detaliau pristatyta unikali ekspedicija ir jos dalyviai. Lauksime Jūsų prie Kauno Vytauto bažnyčios šį sekmadienį, birželio 28 d. 10:00, prieš pat įgulos išplaukimą.

2015-06-20Seimo Lietuvos lenkų rinkimų akcijos frakcijos spaudos konferencija

Seime birželio 22 d 12.15 val. įvyks Seimo Lietuvos lenkų rinkimų akcijos frakcijos spaudos konferencija „Dėl rinkimų rezultatų ir politinių aktualijų“. Dalyvaus Seimo narė, Lietuvos lenkų rinkimų akcijos frakcijos seniūnė Rita Tamašunienė ir Europos Parlamento narys, Lietuvos lenkų rinkimų akcijos pirmininkas Valdemaras Tomaševskis.

2015-06-20Vyriausiosios rinkimų komisijos spaudos konferencija

Seime birželio 22 d. 11 val. įvyks Vyriausiosios rinkimų komisijos spaudos konferencija, kurioje bus aptarti pakartotinių Trakų rajono ir Šilutės rajono savivaldybių tarybų rinkimų ir naujų rinkimų į Lietuvos Respublikos Seimą vienmandatėje Varėnos-Eišiškių rinkimų apygardoje rezultatai.

2015-06-19Spaudos konferencija: „Vakarienės baltai“ (Dîner en Blanc) pristatymo renginys

Visame pasaulyje populiarią baltą vakarienę prieš daugiau nei 25 metus pirmą kartą suorganizavo paryžietis Francois Pasquier. Jis norėjo surengti iškylą daug metų nematytiems seniems draugams – tą ir padarė Bulonės miške su viena paprasta taisykle – „apsirenk baltai, atsinešk maisto ir atsivesk draugą“. Ši daugystės šventė šiandien vyksta beveik 50-yje pasaulio miestų. Renginio pradžia 2015-06-19, penktadienis 11 val. Renginio vieta Fluxus tilto (Šv. Brunono Bonifaco gatvės gale, tarp Dailės akademijos ir Bernardinų sodo)

2015-06-17Spaudos konferencija: Kristupo vasaros festivalis kviečia pasinerti į vasaros malonumus

Dvidešimt pirmasis Kristupo vasaros festivalis kviečia pasinerti į vasaros malonumus ir sužinoti daugybę įdomybių apie išskirtines sukaktis, netikėtas jungtis, naujas koncertų erdves... Maloniai laukiame Jūsų 2015 m. birželio mėn. 18 d. (ketvirtadienį) 11 val. piano.lt vasaros terasoje (Trakų g. 9/1, įėjimas iš Kėdainių g.)

2015-06-17Spaudos konferencija: Vilniuje duris atveria didžiausias ir moderniausias „Porsche“ automobilių centras Baltijos šalyse

Žiniasklaidos atstovus kviečiame į specialų „Porsche“ centro pristatymą. Renginio metu taip pat aptarsime įgaliotosios „Porsche“ atstovės Lietuvoje „Prime Auto“ veiklos rezultatus. Renginio laikas: 2015 m. birželio 18 d., 10:00 val. Renginio vieta: naujasis „Porsche“ salonas, Dariaus ir Girėno g.15, Vilnius R.S.V.P. Būtume dėkingi, jeigu apie savo dalyvavimą praneštumėte zilvinas@integrity.lt arba tel. 8 682 44074.

2015-06-17Seimo LSDP frakcijos narės Birutės Vėsaitės spaudos konferencija „Pabėgėlių klausimas: kiršina visuomenes, griauna vyriausybes?“

Birželio 18 d., ketvirtadienį, 9.30 val., Seimo spaudos konferencijų salėje vyks Seimo Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) frakcijos narės, Seimo Europos reikalų ir Ekonomikos komitetų narės Birutės Vėsaitės spaudos konferencija „Pabėgėlių klausimas: kiršina visuomenes, griauna vyriausybes?“.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media