2024 m. balandžio 26 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija: Gyvensenos medicinos iššūkyje – sveikatos srityje sprendimus priimantys asmenys ir Seimo nariai

2019-04-08
 
Balandžio 9 d., 9 val. 30 min. Seimo spaudos konferencijų salėje vyks spaudos konferencija „Gyvensenos medicinos iššūkyje - sveikatos srityje sprendimus priimantys asmenys ir Seimo nariai", kurios metu Seimo Sveikatos tausojimo ir stiprinimo reikalų pakomitečio pirmininkas Algimantas Kirkutis pristatys prasidedančią kelių savaičių trukmės programą, kurioje dalyvausiantys sveikatos sektoriaus lyderiai ir Seimo nariai sutiko asmeniniu pavyzdžiu išbandyti gyvensenos mediciną kasdienybėje ir seks savo sveikatos būklės pokyčius.
Prof. Algimantas Kirkutis akcentuoja, kad tai bus gera proga programos dalyviams patiems įsitikinti naujo požiūrio į sveikatos apsaugą privalumu ir vėliau priimti ryžtingesnius sprendimus šioje srityje. Kartu tai reali galimybė kuo ilgiau išsaugoti žmones sveikus, bei taupyti ligų gydymui skirtas lėšas.
Spaudos konferencijoje dalyvaus programos vadovas ir knygų apie gyvensenos mediciną autorius Hans Diehl, Liana Krause, maitinimosi konsultantė ir terapeutė iš Voketijos, Seimo Sveikatos tausojimo ir stiprinimo reikalų pakomitečio pirmininkas Algimantas Kirkutis ir gyvensenos medicinos specialistai Taneli Pirskanen (Suomija) ir Shabana Parvez (Ispanija).

 

Kontaktinis asmuo
Seimo narys Algimantas Kirkutis, tel. (8~668) 42109.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-04-08 16:13
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media