2024 m. balandžio 28 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Kultūros renginiai

*print*

Archyvas :: Kviečiame į renginį „LATGA Autorių virtuvė: sėkmės receptai su Rimantu Kmita

2024-01-30
 
Vasario 20 d. 14 val. kviečiame į antrąjį mūsų jaukių virtuvinių pašnekesių serijos renginį, skirtą literatūros ir dramos kūrinių autoriams (rašytojams, dramaturgams, inscenizacijų/adaptacijų autoriams, spektaklio kompozitoriams, baleto, operos, operetės, miuziklo muzikos ir libreto autoriams, choreografams, scenografams, režisieriams, vertėjams, spektaklių kostiumų dailininkams), kurio pagrindinis svečias - poetas, prozininkas, literatūros kritikas, humanitarinių mokslų daktaras ir dramos kūrinių autorius Rimantas Kmita.
Sėkmės receptais, naujienomis ir praktiniais patarimais (dėl dramos kūrinių registracijos, jų naudojimo, sutarčių su teatrais ar leidėjais sudarymo, kompensacinio atlyginimo už knygų panaudą ir pan.) pasidalins ir LATGA komanda.
Su malonumu pristatysime naujovę - LATGA išmaniąją programėlę, kurios padedami nuo šiol dar lengviau galėsite registruoti kūrinius ir sužinoti, kiek uždirbote iš savo kūrybos. Renginio metu papasakosime apie teisinius ir kitokius aspektus, padėsiančius jums dar sėkmingiau įdarbinti savo kūrybą bei išvengti kūrinių naudotojų spąstų.
Renginį moderuos prozininkė ir poetė, Rašytojų sąjungos pirmininkė, LATGA tarybos narė Birutė Jonuškaitė, jis bus filmuojamas ir fotografuojamas. Renginys nemokamas, tačiau prašome užsiregistruoti, nes vietų skaičius ribotas.
VASARIO 20 D.14 VAL. LATGA SALĖJE
Paskutinį kartą atnaujinta: 2024-01-30 12:59
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media