2024 m. balandžio 28 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija: Analogų neturinčio korupcijos ir prekybos įtaka atvejo Trakų rajono savivaldoje paviešinimas

2014-07-31
 
Trakų rajono savivaldybės meras Vytautas Zalieckas

Trakų rajono savivaldybės meras Vytautas Zalieckas

 

Penktadienį, rugpjūčio 1 d., 11.00 val. naujienų agentūros BNS spaudos konferencijų salėje rengiama spaudos konferencija, kurioje Trakų rajono avivaldybės atstovai žada paviešinti analogų neturintį korupcijos ir prekybos įtaka atvejį Trakų rajono savivaldoje.

Susitikime su žiniasklaidos atstovais sutikęs dalyvauti Trakų rajono savivaldybės meras Vytautas Zalieckas teisinasi, kad informacija, kurią ketinama pristatyti visuomenei, jį patį šokiravo, o vienintelė priemonė galimai nusikalstamos veiklos užkardymui yra viešumas.

"Turiu pripažinti, kad faktai, su kuriais teko susipažinti, mane patį labai nustebino. Labai apgailestauju, kad visko nesupratau anksčiau, tačiau šiandien esu pasirengęs situaciją taisyti. Raginu žiniasklaidą nepasikliauti gandais, o išklausyti ir mano paties požiūrį į tai, kas atsitiko", - teigia Vytautas Zalieckas.

Neoficialiais duomenimis, konferencijoje bus supažindinta su aukštam savivaldybės atstovui iškelta baudžiamąja byla ir savivaldybės politikų interesų statymu virš visuomenės.

Kviečiame dalyvauti!

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-07-31 20:50
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media