2024 m. balandžio 29 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija: Žmogaus teisių apklausa atskleidė pavojingą padėtį

2014-12-09
 
Dovilė Šakalienė

Dovilė Šakalienė

 

Š. m. gruodžio 10 d. 09.00 BNS Spaudos konferencijų salėje (Jogailos/Vilniaus g. 9, 4 aukštas) bus pristatyta Žmogaus teisių stebėjimo instituto užsakymu visuomenės nuomonės ir rinkos tyrimų centro „Vilmorus" atlikta apklausa „Kaip visuomenė vertina žmogaus teisių padėtį Lietuvoje".

Žmogaus teisių ekspertai drauge su žinomais visuomenės veikėjais pristatys šių metų duomenis. Kokios politinės ir pilietinės teisės yra suvokiamos kaip labiausiai pažeidinėjamos, kokiems privataus gyvenimo aspektams Lietuvos žmonės yra labiausiai jautrūs, kiek suvokia ir saugo savo privatumą socialiniuose tinkluose, ir, svarbiausia, ar jie žino ir pasitiki esamais žmogaus teisių apsaugos mechanizmais ir kiek gina savo teises.

Spaudos konferencijoje dalyvaus Dovilė Šakalienė, ŽTSI direktorė (moderatorė), Leonidas Donskis, ISM prorektorius ir ŽTSI valdybos pirmininkas, Arūnas Pemkus, viešųjų ryšių agentūros Integrity PR vadovas bei ŽTSI valdybos narys, Natalija Bitiukova, ŽTSI direktorės pavaduotoja teisės klausimais.

Kontaktinis asmuo

Dovilė Šakalienė

Projektų vadovė

Žmogaus teisių stebėjimo institutas

2314681

dovile.sakaliene@hrmi.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-12-10 12:40
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media