2024 m. balandžio 29 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija: Elektromobilių lenktynių „Pasikrauk su Energijos tiekimu! Vilnius – Palanga“ pristatymas

2015-04-08
 
Elektromobilis

Elektromobilis

 

Gerb. kolegos žurnalistai, manome, išmušė tinkamiausia valanda atidengti paslapties skraistę nuo gegužės pradžioje rengiamų pirmųjų ir nepakartojamų, unikalių lenktynių Lietuvoje, kuriose varžysis tik elektra varomi automobiliai.

 „Pasikrauk su Energijos tiekimu! Vilnius - Palanga" - taip pavadintos pirmosios Lietuvą vis labiau atrandančių elektromobilių lenktynės, kurių maršrutas užkoduotas pačiame renginio pavadinime. O apie tai, kas jas organizuoja, kaip jos bus vykdomos, kur lenktynių dalyviams teks ieškoti galimybių papildyti šių automobilių energijos „bakus", kokie prizai laukia nugalėtojų ir visa kita Jus dominančia informacija apie įvairias žygio peripetijas bus plačiai pasidalinta spaudos konferencijoje, į kurią maloniai Jus kviečiame ir kuri vyks trečiadienį, balandžio 8 d., 10.00 val. naujienų agentūros BNS spaudos konferencijų salėje (Jogailos g. 9/1, Vilnius)

Kviečiame dalyvauti!

Kontaktinis asmuo

Viešųjų ryšių agentūra „Visus Bonus"

El.paštas visusbonus@dtiltas.lt

Tel +370 612 93662

Paskutinį kartą atnaujinta: 2015-04-08 06:27
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media