2024 m. gegužes 3 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferenciją, kurios metu bus pristatytos Lietuvos ir vienos ekonomiškai stipriausių Italijoje – Veronos provincijos – verslo plėtros ir bendradarbiavimo galimybės

2015-11-19
 
 

Maloniai kviečiame į  šį penktadienį, lapkričio 20 d., 11 val. Vilniaus rotušėje vyksiančią spaudos konferenciją, kurios metu bus pristatytos Lietuvos ir vienos ekonomiškai stipriausių Italijoje - Veronos provincijos - verslo plėtros ir bendradarbiavimo galimybės. Spaudos konferencija yra renginio „Verona Wine Top Vilnius" dalis.

Spaudos konferencijos metu pasisakys verslininkų delegacijos iš Veronos dalyviai, tarp kurių - Veronos oro uosto prezidentas, Veronos arenos marketingo direktorius, Veronos parodų rūmų prezidentas ir kt. Sveikinimo kalbas taip pat sakys Italijos ambasadorius Lietuvoje Stefano Taliani de Marchio, Veronos prekybos rūmų prezidentas Giuseppe Riello bei Italijos ir Lietuvos prekybos rūmų prezidentė Ieva Gaižutytė.

Šis renginys - tai unikali proga susipažinti ir B2B susitikimų metu užmegzti naudingus ryšius su geriausiais Veronos provincijos vyndariais bei alyvuogių aliejaus gamintojais, laimėjusiais premijas „Verona Wine Top" ir „Olive Oil Contest" konkursuose.

 

Nuo 10.30 atvykusieji bus vaišinami kava, o po konferencijos galėsite patys įsitikinti pristatomos produkcijos kokybe ir padegustuoti premijuotų Veronos provincijos vynų.

Iki susitikimo renginyje!

 

Pagarbiai

dr. Ieva Gaižutytė

Italijos ir Lietuvos prekybos rūmų prezidentė

 

Pagarbiai -

Viktorija Barkauskaitė

Camera di Commercio Italo-Lituana

Italijos ir Lietuvos prekybos rūmai

Viale Giuseppe Mazzini, 6

00195 - Roma

Liejyklos g. 3

01120 - Vilnius

Tel./Fax + 39 06 32 22 574

Mob. (IT) + 39 347 33 45 529

Mob. (LT) + 370 699 16 767

info@ilcc.it

www.ilcc.it

Paskutinį kartą atnaujinta: 2015-11-19 09:46
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media