2024 m. balandžio 28 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija: Kvietimas žurnalistams. Pastatų komunikacijos įranga „Siedle“ meta iššūkį: durų skambutis yra tik durų skambutis?..

2016-06-28
 
 

Trečiadienį bus pristatyta Lietuvoje konkurencijos neturinti pastatų komunikacijos įranga „Siedle". Ją galima atpažinti ne tik individualių gyvenamųjų namų, bet ir milžiniškų biurų, pažangiausių gamyklų bei senovinių pilių eksterjeruose ir interjeruose.   

„Siedle" pristatymo renginys vyks birželio 29 d., 16 val., automatizuotų namų valdymo sistemų mokymo bei techninės priežiūros centro „Jung Vilnius" biure, Žirmūnų g.68, Vilniuje.

Daugiau nei 270 metų veikianti, vienos šeimos jau septintos kartos atstovų valdoma vokiečių kompanija „Siedle" neseniai pasirašė bendradarbiavimo sutartį su išmaniųjų pastatų ekspertu „Jung". Dviejų Vokietijos kompanijų partnerystės rezultatas - bendri gaminiai, kurie pastatų komunikaciją paverčia pastatų automatikos dalimi.

Dėl dešimtmečiais patikimai veikiančių, pagal individualius poreikius sukonstruojamų įrenginių, jų estetikos bei tūkstančių dizaino variantų „Siedle" vardas gerai žinomas tarp architektų ir dizaino specialistų.

Renginyje:

-          Sužinosite, pagal kokias pagrindines dizaino taisykles parenkamos telefonspynės. Kokiais estetiniais, funkciniais kriterijais vadovaujantis pastatų komunikacijos įranga įkomponuojama statinių eksterjere ir interjere?

Kalbės dizaineris, Dizaino savaitės organizatorius Vytautas Gurevičius.  

-          Galėsite palyginti senąsias telefonspynes su šiuolaikinių pastatų komunikacijos įrenginiais bei jų teikiamomis galimybėmis. Kas ir kaip pasitiks ne tik jus ir jūsų svečius, bet ir... atsikirs įsibrovėliams?..

Apie naujausias, tarp vartotojų paklausiausios ir netikėčiausias prabangos sektoriaus (ir ne tik) telefonspynių funkcijas papasakos „Siedle" produktų vadybininkas Vaidotas Bijūnas.

-          Išgirsite, kaip protingas namas, į kurio sistemas integruojama pastato komunikacijos įranga, tampa dar protingesnis.

Apie dviejų skirtingų sistemų - pastatų automatikos ir komunikacijos - sujungimą bei techninius, funkcinius laimėjimus papasakos automatizuotų namų valdymo sistemų mokymo bei techninės priežiūros centro „Jung Vilnius" direktorius Raimundas Skurdenis.

Kontaktinis asmuo

Elena Dumpienė

Projektų vadovė

8 685 535 77

elena@vipcommunicatoins.lt

UAB "VIP Viešosios informacijos partneriai"

Paskutinį kartą atnaujinta: 2016-06-28 15:21
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media