2024 m. gegužes 4 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija: Tyrimas atskleidė – tarpusavio skolinimo platformos Lietuvoje balansuoja ties legalumo riba

2016-07-25
 
 

Lietuvoje populiarėja tarpusavio skolinimo platformos, veikiančios „žmonės-žmonėms" principu - jos suteikia palankias ir lanksčias sąlygas fiziniams asmenims investuoti ar skolintis.

Tačiau ar tokia veikla Lietuvoje yra tinkamai reglamentuota ir prižiūrima atsakingų institucijų? Ar platformų administratoriai laikosi jiems nustatytų reikalavimų ir užtikrina finansinių vartotojų teises? O gal Lietuvos banko panosėje jau bręsta naujas skandalas, pareikalausiantis vartotojų, susižavėjusių patraukliomis galimybėmis, „aukų"?

Lietuvos vartotojų organizacijų aljansas kviečia į spaudos konferenciją - tyrimo „Tarpusavio skolinimo platformų veikla Lietuvoje ir vartotojų teisės" pristatymą, kurioje atsakys į šiuos ir kitus klausimus bei atskleis, kurios skolinimosi platformos ignoruoja teisės aktų reikalavimus.

Spaudos konferencija vyks 2016 m. liepos 26 d. (antradienį) nuo 10 val. BNS spaudos konferencijų salėje (Saltoniškių g. 9, LT-08105 Vilnius, prekybos centro „Panorama" Verslo centras).

Susitikime dalyvaus Lietuvos vartotojų organizacijų aljanso atstovai: Kęstutis Kupšys (asociacijos „Už sąžiningą bankininkystę" vykdantysis direktorius) ir dr. Eglė Kybartienė (Nacionalinės finansinių paslaugų vartotojų asociacijos direktorė).

Kviečiame dalyvauti!

Kontaktinis asmuo

Kęstutis Kupšys, tel. 8-698-76444

Lietuvos vartotojų organizacijų aljanso tarybos narys

Asociacijos „Už sąžiningą bankininkystę" vykdantysis direktorius

info@sazininga-bankininkyste.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2016-07-25 15:17
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media