2024 m. gegužes 4 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija „Dvasingumas – švietimo pertvarkos pagrindas“.

2017-01-18
 
 

Seime sausio 19 d., ketvirtadienį, 9 val. įvyks Seimo Pirmininko pirmosios pavaduotojos Rimos Baškienės spaudos konferencija „Dvasingumas - švietimo pertvarkos pagrindas". Spaudos konferencijoje taip pat dalyvaus Seimo Sveikatos reikalų komiteto pirmininkė Agnė Širinskienė, Lietuvos edukologijos universiteto profesorius Jonas Kievišas, Vilniaus kolegijos Kraštotvarkos katedros vedėja doc. dr. Rimantė Kondratienė.

Renginio metu bus kalbama apie dvasingumo svarbą švietimo sistemoje ir šios temos atspindį pristatomoje kolektyvinėje monografijoje „Ugdymo dvasingumo raida", kurią parengė J. Kievišas, remdamasis Lietuvos ir Ukrainos mokslininkų tyrimais. Ši knyga papildė J. Kievišo parengtų ir 2009 m., 2012 m., 2014 m. išleistų monografijų seriją apie dvasingumą švietime.

Spaudos konferencijos tiesiogiai transliuojamos internetu. Stebintiems transliacijas yra galimybė užduoti klausimus prelegentams. Nuoroda į klausimų uždavimo sistemą bus Seimo interneto svetainėje prie nuorodos į tiesioginę spaudos konferencijos transliaciją. Klausimai bus priimami ir į juos atsakoma spaudos konferencijos metu. Esant galimybei į nespėtus atsakyti klausimus parlamentarai atsakys el. paštu po spaudos konferencijos.

Internete galima rasti ir spaudos konferencijų įrašus.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-01-18 15:23
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media