2024 m. gegužes 3 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija: Eiles palikite poezijai – pajamas ir turtą deklaruokite internetu

2017-03-15
 
 

VMI, dėkodama pareigingiems mokesčių mokėtojams, skelbia deklaravimo startą

2017 m. kovo 16 d., 11 val. Vilnius. Valstybinė mokesčių inspekcija (toliau - VMI) kviečia į pajamų ir turto deklaravimo pradžiai skirtą spaudos konferenciją.

Renginio vieta: Vilniaus apskrities valstybinė mokesčių inspekcija, Ulonų g. 2, Vilnius (įėjimas iš Apkasų g.), įmonių aptarnavimo salė.

VMI pažymi, jog praėjusiais metais 84 proc. individualią veiklą registravusių gyventojų deklaracijas pateikė laiku. Dėkojame jiems už tai! Atsakingai vykdydami savo mokestines prievoles, jie sutaupė visų mokesčių mokėtojų į biudžetą sumokamas lėšas, kurių nereikėjo leisti priminimų siuntimui bei skambučiams, išieškojimo ir kitiems administravimo veiksmams.

Šiemet VMI jau yra paruošusi 1,5 mln. preliminariųjų pajamų deklaracijų, iš kurių didžiąją dalį gyventojai gali pateikti keliais mygtukų paspaudimais. Patogiausiai ir greičiausia tai padaryti e. būdu - pasinaudojant programėle išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams e.VMI, arba Elektroninėje deklaravimo sistemoje (EDS).

Po renginio žiniasklaidos atstovams padėsime deklaruoti pajamas. Pageidausiantys deklaruoti, su savimi turėtų turėti elektroninio deklaravimo sistemos prisijungimo slaptažodį arba elektroninės bankininkystės slaptažodžius. Deklaracijas teiksiantys EDS pirmą kartą, turi atsinešti asmens dokumentą.

Apie ketinimą išbandyti deklaravimo naujoves Vilniuje maloniai prašytume informuoti telefonu (8 5) 268 7927 arba e. paštu r.asadauskaite@vmi.lt.

 

Kontaktinis asmuo

Rūta Asadauskaitė,

Valstybinė mokesčių inspekcija prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos

tel.: +370 5 2687 927, +370 620 88383

el. p. r.asadauskaite@vmi.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-03-15 14:37
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media