2024 m. gegužes 3 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Kultūros renginiai

*print*

Archyvas :: Kviečiame į renginį „LATGA Autorių namai“

2023-06-14
 
Per 6 tūkstančius autorių, tarp jų ir žurnalistus - knygų autorius, filmų kūrėjus vienijanti asociacija LATGA antrus metus iš eilės jungiasi prie „Kultūros nakties" maratono ir vilniečius bei miesto svečius birželio 16 dieną (penktadienį), nuo 18 val. kviečia į renginį „LATGA Autorių namai", kuriame pamėgins atskleisti Lietuvos autorių potencialą, pasitelkiant pačias įvairiausias meno formas ir žanrus.
Visiškai naujoje laisvalaikio erdvėje - Vingrių skvere (Vingrių gatvelėje, Vilniuje, už Mo muziejaus) - iškilsianti sudėtingos konstrukcijos, kelių aukštų scena tą vakarą iš tiesų primins namus: čia realiai arba virtualiai apsigyvens didelis būrys tiek puikiai žinomų, tiek dar tik pradedančių kūrybinį kelią muzikos, kino, teatro, literatūros ir vizualiojo meno autorių. Autoriai ne tik pristatys jau žinomus savo ar kolegų kūrinius, bet ir realiu laiku kurs, improvizuos, bendradarbiaus vieni su kitais, siekdami padovanoti žiūrovams netikėtą įvairiausių vaizdų ir garsų kupiną reginį.
Renginyje dalyvauja: „Happyendless", „Colours of Bubbles", Jurga Šeduikytė, Rūta Loop, Žygimantas Mesijus Kudirka, Saulius Petreikis, Paulius Kilbauskas, Vygintas Kisevičius, Eitvydas Doškus, Algirdas ir Remigijus Gataveckai, Agnijos Šeiko šokio teatras, Agnė Gintalaitė, Miglė Vilčiauskaitė-Migloko, Gytis Ivanauskas, Aleksandras Špilevojus, Birutė Mar, Marius Burokas, Jurgita Jasponytė, Aušra Kaziliūnaitė, Kornelijus Pukinskis, Slaptoji piešėjų draugija ir kiti įvairių sričių autoriai ar jų kolektyvai.
Renginys baigsis gerokai po vidurnakčio.
Vytautas Kvietkauskas,
LATGA Tarybos narys
Paskutinį kartą atnaujinta: 2023-06-15 10:33
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media