2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Kūrybos artelė

*print*

Archyvas :: D.Červokienė surinko garsiausius Lietuvos žolininkus į vieną knygą

2009-09-26
 
Šioje knygoje skaiitytojai suras žolininkų pačius geriausius ir tobuliausius receptus, kaip įveikti ligas

Šioje knygoje skaiitytojai suras žolininkų pačius geriausius ir tobuliausius receptus, kaip įveikti ligas

Loreta Jastramskienė

 

Lietuvos žurnalistų sąjungos ir Nacionalinės žurnalistų kūrėjų asociacijos narė Daiva Červokienė ką tik išleido knygą „XXI amžiaus Lietuvos žolininkai: kaip įveikti ligas“. Tai antroji autorės knyga – žurnalistė yra išleidusi knygą vaikams „Boružės skrydis“.

 

Daugiau nei dvidešimt metų dirbanti spaudoje, Daiva ne kartą tapo LŽS ir Sveikatos apsaugos ministerijos rengiamų konkursų laureate. Sveikatos ir gydymo natūraliomis priemonės temos žurnalistei daug metų yra vienos artimiausių.

 

Knygoje Daiva kalbina žolininkus - žmones, renkančius vaistažoles, jomis gydančius save, artimuosius ir visus, kurie pripažįsta gamtos galią prieš medicininius cheminius vaistus arba išmintingai derina abu gydymo būdus. Tie, kam tikrai rūpi sveikata, suras knygoje žolininkų pačius geriausius ir tobuliausius receptus, kaip įveikti ligas. 

 

Skaitytojas knygoje susitiks su žinomai žolininkais, mokslo daktarais, natūralios medicinos propaguotojais Jadvyga Balvočiūte, Juozu Vasiliausku, Juozu Ruolia, Ksavera Vaištariene, Adele Karaliūnaitė, Tauru Meku, Filomena Taunyte, kitais. Knyga skiriama plačiam skaitytojų ratui ir, aišku, būtinai tiems, kurie nori gyventi ilgai, sveikai ir harmoningai.

 

Knygos redaktorė – Danutė Ona Žilienė. Išleido Lietuvos Valdorfo pedagogikos centro leidybos grupė.   

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2009-09-26 19:44
 
 
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media