2024 m. balandžio 16 d., Antradienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Užsienio naujienos

*print*

Archyvas :: LNK televiziją su naujuoju sezonu sveikina net Turkijoje

2014-07-17
 
LNK Turkijoje. LNK nuotrauka

LNK Turkijoje. LNK nuotrauka

 

LNK žinių tarnybos filmavimo grupė neteko žado, kai pagrindinėje Turkijos kurorto Marmario aikštėje fontanas užgrojo Marijono Mikutavičiaus „Tris milijonus", pasirodė Lietuvos ir Turkijos vėliavos, o vėliau  - LNK televizijos logotipas.

„Kad būtumėte matę veidus tų lietuvių, kurie vakare, nieko neįtardami, atėjo pasigrožėti kurorto vakarine atrakcija, grojančiu fontanu ir netikėtai išgirdo „Tris milijonus"! Prie fontano pasigirdo plojimai, tautiečiai ėmė dainuoti ir šokti. Lietuviška daina, trispalvė ir televizijos  logotipas buvo didelė staigmena ir mūsų filmavimo grupei. Taip mus nustebino Turkijos ambasada Lietuvoje, pasveikindama su televiziją artėjančiu sezonu", - pasakoja LNK žinių žurnalistė Eglė Račkauskaitė.

LNK žiniose netrukus pasirodys reportažų ciklas iš Fetijos, Bodrumo ir Marmario. Šiose vietose kol kas labai mažai poilsiautojų iš Lietuvos, kurie labiau pamėgę Antalijos regioną. Lietuvos žiūrovus supažindinti su Fatija, Marmariu, Bodrumu pakvietė ambasados Konsulinio departamento direktorius Erdalas Saylikas.

LNK žiūrovai pamatys išskirtinį reportažą iš Dalyano miestelyje įsikūrusios vėžlių ligoninės, skrydį parasparniu nuo Babadango kalno, sakoma, geriausios vietos pasaulyje skristi su parasparniu, taip pat siužetą iš restoranų alėją Fetijoje, kurioje galima išsikepti... savo sugautą žuvį.

Buvo paliestos ir paskutinės turizmo aktualijos šalyse. Turkai guodėsi LNK žurnalistei dėl to, kad subankrutavus „Go planet travel" kelionių organizatoriui, neįgyvendintais planais kol kas liks idėja atidaryti tiesioginius skrydžius į Dalamano oro uostą.

Eglė Račkauskaitė ne tik ruošė siužetus LNK žinioms, bet ir pati pasijautė žvaigžde: su ja interviu darė interviu Marmario miesto televizija.

Įrašas iš Marmario: https://www.youtube.com/watch?v=_Cg3jZJDGag&feature=youtu.be
Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-07-17 08:50
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media