2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Tylos minutė

*print*

Archyvas :: Mirė ilgametė LRT RADIJO žurnalistė Rima Jakutytė

2019-08-15
 
Rima Jakutytė / LRT nuotr.

Rima Jakutytė / LRT nuotr.

Eidama 70-uosius metus iškeliavo ilgametė LRT žurnalistė Rima Jakutytė, praneša LRT RADIJAS. Moteris sukniubo savo namuose. Pastaruoju metu ji rengė LRT RADIJO laidas žemės ūkio ir ekonomikos temomis „Gimtoji žemė" ir „Žinoti verta".
„Rima visą savo gyvenimą paskyrė radijui, o nuo rudens planavo daugiau laiko skirti ir sau. Ji buvo labai reikli ir tikra profesionalė. Ypač domėjosi ekonomikos ir finansų temomis, į jas labai gilinosi ir buvo visada pasiruošusi padėti kolegoms", - apie kolegę sako LRT RADIJO programų vadovė Guoda Litvaitienė.

"Amžiną atilsį, Rima. Mes kartu dirbome keletą metų radijo redakcijoje "Laidos užsienio lietuviams" . Korektiška, rūpestinga, mylinti savo darbą.Tokia ji buvo, manau, kad darbas Rimai buvo visas gyvenimas. Labai liūdna, juk jai buvo tik 69 metai.... Prisiminsiu Tave, ilsėkis amžinybėje, Rima," - sako kolegė Laima Janušonytė.

R. Jakutytė gimė 1950-aisiais birželio 18 d., 1973-aisiais baigė žurnalistiką Vilniaus universitete.
Per 46-erius darbo metus R. Jakutytė rengė laidas užsienio lietuviams, vadovavo radijo informacijos redakcijai. Anksčiau rengė laidas „Centas eurą augina", „Litas prie lito", „Kursas - 3,45".
Žurnalistė bus palaidota gimtuosiuose Kruopiuose, Akmenės rajone.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-08-23 10:47
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media