2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Žiedūnė Mardosaitė: „Aktorystės kelias – rizikingas“

2018-07-10
 
Žiedūnė Mardosaitė

Žiedūnė Mardosaitė

TV3 žiūrovai išvydo naują ir ilgai lauktą premjerą - serialą intriguojančiu pavadinimu „Kam ta meilė?". Pagrindinį vaidmenį naujajame seriale atliko iš Panevėžio kilusi jaunosios kartos aktorė Žiedūnė Mardosaitė. Neseniai debiutavusi profesionaliame teatre, mergina žengė naują žingsnį - savo talentu pirmą kartą dalinasi ir su televizijos žiūrovais.
Pasirodęs komiškomis situacijomis ir romantika apipintas serialas „Kam ta meilė?" pasakoja apie dvi visiškai skirtingas seseris ir jų meilės paieškas. Viena jų - Liucė, kuriai meilės reikalai - neįkandami kaip ir aukštoji matematika. Padėti rasti atsakymus į Liucei ramybės neduodančius bando ir ją vaidinanti aktorė Žiedūnė Mardosaitė.
Ž. Mardosaitė - televizijos naujokė. Nors daugelis su iš Panevėžio kilusia aktore susipažino pirmą kartą, mergina atskleidė, kad vaidyba ją lydėjo nuo vaikystės. 
„Daug vaidindavau įvairiuose būreliuose - turbūt kaip ir daugelis vaidybos studijas besirenkančių aktorių. Mokydamasi gimnazijoje pasirinkau teatro pamokas, tad teatras visada buvo šalia. Baigusi 12 klasę metus svarsčiau, kokiu keliu pasukti, bet galų gale pasirinkau vaidybą, nes man tai visuomet buvo artima, tik kartais buvo akimirkų, kai svarstydavau, ar tikrai to noriu, nes šis kelias gana pavojingas ir rizikingas", - sako Ž. Mardosaitė.
„Tokia didelė patirtis televizijoje man pirma, todėl tai būtų galima pavadinti mano debiutu. Žinoma, būdavo pasifilmavimų ir anksčiau, bet minimalių. Įspūdžiai išties labai geri - šauni komanda, gera dirbti, viskas taip pozityvu", - džiaugėsi aktorė.
Serialas „Kam ta meilė?" gvildens ne tik meilės, išdavystės, draugystės temas, bet ir santykius tarp šeimos narių. Ž. Mardosaitės personažo laukia dideli išbandymai - Liucę nuolat kritikuoja mama, norinti kontroliuoti dukters gyvenimą, pasirinkimus.
Tačiau pati Ž. Mardosaitė dėl savo pasirinkimų niekuomet nedvejojo - turėdama šeimos palaikymą baigė aktorystės studijas ir pastaruosius metus vadina geriausiais savo gyvenime. „Man labai patinka tai, kas dabar vyksta. Manau, kad šie metai yra tas mano gyvenimo etapas, kada viskas vyksta taip, kaip aš noriu ir jaučiuosi laiminga", - sakė naujoji televizijos žvaigždė.
Netrukus prasidėsiančiame seriale debiutuojanti aktorė tikino, kad užgriūsiančio dėmesio ir apkalbų nebijo - tai tik dalis aktoriaus profesijos. „Į viešumą žiūriu kaip į darbą ir iš tiesų apie tai kol kas daug negalvojau. Nežinojau, kaip bus ir vis dar nežinau. Turbūt šiandien ir paaiškės, koks likimas laukia, bet nieko nebijau - man patinka dėmesys. Manau, kad visiems aktoriams su aplinkinių dėmesiu susitvarkyti pavyksta ir jis dažniausiai būna malonus", - šypsojosi Ž. Mardosaitė.
Nors į serialo pavadinime užduodamą klausimą aktorei atsakyti sunku, Ž. Mardosaitė tikisi, kad televizijos žiūrovai atskirs tikrą jausmą nuo sumeluoto. „Meilė yra sudėtingas terminas ir įspūdingas jausmas, kurio negali nei užrašyti, nei išvaidinti, tik iš tikrųjų pajausti. Aš labai tikiuosi, kad žiūrovas, kuris matys Liucę ir jos nerimą dėl to, kad negali susirasti vaikino, jos seserį Ingą, kuri kankinasi dėl to, kad pasirinko ne tą vaikiną, pajaus tą meilę ir supras, kuri iš jų yra tikra, o kuri - farsas. Manau, kad žiūrovai galės pajausti personažų meilę, bet išsiaiškinti, kam ji, teks patiems", - intrigavo aktorė.
Intrigų, komiškų situacijų ir romantikos kupiname seriale „Kam ta meilė?" persipins tėvų ir vaikų santykiai, draugystė bei meilės paieškos. Serialo centre - dvi visiškai skirtingos seserys, kurių gyvenimus desperatiškai stengsis sutvarkyti mama. Pagrindinius serialo herojus įkūnys televizijos žiūrovų pamilti aktoriai bei kylančios, jaunos ir talentingos žvaigždės - Ramūnas Rudokas, Asta Baukutė, Andrius Paulavičius, Skaistė Anusevičiūtė, Žiedūnė Mardosaitė.
„Kam ta meilė?" - pirmadieniais-ketvirtadieniais 21 val. per TV3.


Justė Radzevičiūtė-Laugalienė
Komunikacijos vadovė
UAB All Media Lithuania
Kalvarijų g. 135, Vilnius
LT-08221
Tel. +370 5 20 30 182
Mob. +370 673 19893
Faks. +370 5 20 30 103
www.tv3.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-07-10 12:43
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media