2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Prie laidos „Vartotojų kontrolė“ komandos jungiasi Gintaras Mikalauskas

2020-04-06
 
Gintaras Mikalauskas. E. Genio LRT nuotrauka

Gintaras Mikalauskas. E. Genio LRT nuotrauka

Prie žiūrovų pamėgtos LRT TELEVIZIJOS laidos „Vartotojų kontrolė" kūrėjų komandos nuo šios savaitės prisijungia naujas jos vedėjas Gintaras Mikalauskas.
Gintaras yra sukaupęs didelę renginių ir laidų vedimo patirtį - jam yra patikimi vesti valstybinės svarbos renginiai, jis yra vedęs TV laidas, dirbęs tiesioginiame eteryje. LRT žiūrovams G. Mikalauskas yra pažįstamas ir iš ankstesnių laidų - LRT eteryje jis yra vedęs „Sekmadienio loto", kt. projektus. „Vertiname Gintaro profesionalumą ir džiaugiamės, kad jis jungiasi prie laidos kūrėjų komandos", - sako LRT generalinės direktorės pavaduotojas Gytis Oganauskas.
Gintaras keičia su LRT atsisveikinantį Giedrių Drukteinį, jam priėmus sprendimą sukti į politiką. „Visuomeninis transliuotojas laikosi politinio neutralumo pozicijos, aktyviai politinėje veikloje dalyvaujantis laidos vedėjas neišvengiamai susidurtų su interesų konfliktu. Siekdami to išvengti apibusiu sutarimu priėmėme sprendimą. Dėkojame Giedriui už darbą kartu ir linkime jam sėkmės naujuose profesiniuose iššūkiuose", - sako LRT atstovas.
„Laida „Vartotojų kontrolė" yra labai reikalinga, nes išmanyti vartotojo teises šiais laikais yra svarbu kiekvienam iš mūsų. Laidoje kalbame apie praktinius, kasdienius, žmonėms svarbius dalykus. Aš ir pats sužinau daug naudingos informacijos. Kviečiame ir pačius žiūrovus kelti problemas, klausimus - aiškinsimės ir kartu ieškosime sprendimų", - sako G. Mikalauskas. Pasiūlyti temą laidos kūrėjams galima el. p. adresu vk@lrt.lt.
Laidoje „Vartotojų kontrolė" pateikiama svarbi vartotojams informacija, ekspertų patarimai ir rekomendacijos, ką reikia žinoti apie maisto ir ne maisto produktus, nekokybiškas ar klaidinančias vartojimo paslaugas. Programos kūrėjų tikslas - šviesti vartotojus suteikiant naujausią aktualią informaciją. Laida, kurios šūkis yra „Vartotojai privalo žinoti tiesą!", LRT eteryje transliuojama nuo 2018 m. rudens.
„Vartotojų kontrolė" rodoma kiekvieną pirmadienį nuo 19.30 per LRT TELEVIZIJĄ. Ankstesnių laidų įrašus galima pasižiūrėti LRT mediatekoje.

Jovita Bazevičiūtė
Atstovė ryšiams su visuomene
Mob. 8 610 39 805
jovita.bazeviciute@lrt.lt 
www.lrt.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-04-06 12:56
 
 

Komentarai (1)

Jūsų el. paštas

Gerai

2020-04-06 15:26

Puiku, kad žinomas aktorius G.Mikalauskas ves šią laidą. Gal bus geriau, nei anas vedėjas. Perdaug jau vaipėsi, purtėsi, rankomis sklauidėsi tas Drukteinis. Kaip koks cirko artistas. Laida rimta, norisi susikaupti, o čia vedėjas kaip koks klounas laksto, rankomis mosuoja, veidu grimasas visokias išdarinėja.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media