2024 m. balandžio 18 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Pirmojoje į eterį sugrįžtančio serialo „Šviesoforas“ serijoje – humanoidės Sofijos debiutas

2018-01-30
 
Į TV3 ekranus po trumpos pertraukos sugrįžta komiškas ir nuotykių kupinas serialas „Šviesoforas". Antrajame serialo sezone žiūrovai ir vėl išvys linksmas situacijas, kuriose atsiduria trys geriausi draugai - Edvinas, Albertas ir Raimondas. Panašu, kad serialas įtrauks jau nuo pat pirmųjų akimirkų - pirmojoje serijoje nusifilmavo ir santykių patarimais pasidalino Lietuvoje neseniai apsilankiusi humanoidė Sofija.
Dar tebevykstant serialo „Šviesoforas" filmavimo darbams, televizijos žiūrovai juo mėgautis galės visai netrukus. Antrajame sezone gerbėjų pamėgtų personažų laukia tikros permainos - Albertas taps tėvu, vėjavaikis Raimondas ims galvoti apie rimtus santykius, o žmoną išdavęs Edvinas stengsis gelbėti žlungančią santuoką.
Edviną vaidinantis aktorius Povilas Laurinkus tikina, kad komiškame seriale laukia ir visai nejuokingos scenos. „Edvino gyvenime daug kas keisis - kiekvienoje serijoje jis tai susitaikys su žmona, tai vėl ją paliks. Meilė jį plėšo, drasko ir nepaleidžia. Jo laukia ilgas kančių kelias - bus labai nejuokinga", - šypsojosi P. Laurinkus.
Siekdamas ištaisyti keblią situaciją Edvinas, rodos, imsis visų įmanomų priemonių, o patarimo klaus net dirbtinio intelekto. Serialo „Šviesoforas" pirmojoje serijoje žiūrovai išvys ir Lietuvoje apsilankiusios humanoidės Sofijos debiutą.
„Robotą prakalbinti nesunku, nes jis yra užprogramuotas kalbėti. Atrodo, kartais sunkiau prakalbinti žmogų. Filmavimas vyko labai greitai, turėjome prisitaikyti prie renginio, kuriame buvo Sofija, laiko. Prisėdome, greit su ja pakalbėjome. Buvo tikrai įdomu, bet įspūdingiau atrodo kai ji nufilmuota, nes realybėje ji buitiškai įjungta kištuku į rozetę", - įspūdžiais dalinosi aktorius.
„Žinoma, Sofijai suku kalbėti apie jausmus, nors ji ir teigia, kad apie juos supranta. Turbūt šis algoritmas jai dar sunkiai suvokiamas - ji kalba apie dirbtinį intelektą, platoniškus jausmus.Net robotas nežino, ką daryti su moterimis", - juokėsi P. Laurinkus.
Seriale „Šviesoforas" nusifilmavusi humanoidė P. Laurinkaus personažui atskleidė, kad išties jaučia meilę, o jos debiutą žiūrovai jau šiandien galės išvysti pirmoje serialo serijoje.
Antrasis komiško TV3 serialo „Šviesoforas" sezonas ir toliau pasakos apie trijų draugų - Edvino, Alberto ir Raimondo - draugystę, tarpusavio santykius ir santykius su moterimis. Tai trijų neišskiriamų draugų istorija, o jų asmeniniai gyvenimai primins šviečiančius šviesoforo signalus. Serialo herojai - labai skirtingų charakterių, tačiau juos sieja draugystė ir nuoširdi meilė moterims. Pagrindinius serialo herojus ir toliau įkūnys televizijos žiūrovų pamilti aktoriai - Nerijus Gadliauskas, Povilas Laurinkus ir Rokas Petrauskas, kuriems kompaniją palaikys žavios aktorės - Aušra Štukytė ir Dalia Morozovaitė.
„Šviesoforas" jau nuo sausio 29 d. pirmadieniais-ketvirtadieniais, 19.30 val. per TV3!
Serialu „Šviesoforas" HD raiška taip pat gali mėgautis ir vaizdo transliacijų internetu platformos viaplay.lt žiūrovai.


Justė Radzevičiūtė-Laugalienė
Komunikacijos vadovė
UAB All Media Lithuania
Kalvarijų g. 135, Vilnius LT-08221
Tel. +370 5 20 30 182
Mob. +370 673 19893
Faks. +370 5 20 30 103
www.tv3.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-01-30 15:06
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media