2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Naujas LNK šou: Dydžio (r)evoliucija

2018-07-25
 
 

Kriminalinis serialas „Rimti reikalai", realybės šou „Kaip Liveta pasakys", šeštasis „Lietuvos balso" sezonas - tai dar ne visos naujo LNK sezono naujienos.  Nuo rudens televizija įgyvendins visame pasaulyje žinomą TV formatą - plius dydžio modelių konkursą.

„Kiek kilogramų turėtų sverti televizijos žvaigždė? Ar gali stambi mergina manyti, kad yra graži? Koks skaičius svarstyklėse parodo, kad jau esi laimingas? Pamirškite viską, ką lig šiol girdėjote apie apkūnius žmones ir kitų primestus grožio „standartus" - užteks. Atėjo metas revoliucijai!" - taip pristatomas naujas, provokuojantis ir visus televizijos standartus laužantis LNK šou „Dydžio (r)evoliucija".

LNK kanale rudenį startuojantis TV šou žiūrovams įrodys, kad plius dydžio merginos ir moterys Lietuvoje yra gražios, seksualios, talentingos ir svarbiausia - gali tapti žvaigždėmis. „Dydžio (r)evoliucija" bus rengiamas pagal originalų kompanijos „Armoza formats" formatą „Curvy Supermodel". Jis jau sėkmingai buvo įgyvendintas Vokietijoje, Belgijoje, Ukrainoje, Lenkijoje, Nyderlanduose.

 „Dydžio (r)evoliucija" dalyvauti kviečia visas plius dydžio Lietuvos merginas ir moteris, kurioms nerūpi kitų nuomonė ir kurios visą gyvenimą norėjo būti žvaigždėmis. Norint patekti į šou atranką, užtenka užpildyti anketą LNK puslapyje. 

 „Televizijoje dirbame jau daugiau nei dešimtmetį ir drąsiai galiu sakyti, kad tokio šou Lietuvos žiūrovai dar nematė - tai atviras, nuoširdus ir provokuojantis projektas be pagražinimų, kuris pagaliau parodys, kad  nesvarbu, kokio sudėjimo šios moterys būtų, jos  yra stiprios, gražios ir nusipelno būti vertinamos pagal savo talentą, o ne pagal nešiojamų drabužių dydį. „Dydžio (r)evoliucija" sulaužys visus standartus - šį rudenį mes atrasime naują žvaigždę Lietuvoje ir ji bus plius dydžio", - įsitikinęs projektą rengsiančios kompanijos „Tymdrym" prodiuseris Dominykas Kubilius.

„Dydžio (r)evoliucijos" prodiuseris kol kas neišduoda, kokių netikėtumų ir kokių iššūkių jie yra paruošę nuostabioms plius dydžio merginoms, tačiau atskleidžia, kad atrankų į šou metu komisiją sužavėjusios merginos bus apgyvendintos prabangioje viloje, kur pratinsis prie žvaigždės gyvenimo ir ruošis specialioms užduotims - fotosesijoms, madų pristatymams, filmavimams ir kt. Merginas kaskart vertins kompetentinga komisija, sudaryta iš skirtingų sričių profesionalų.  Naujasis šou „Dydžio (r)evoliucija" pakeis plius dydžio moterų gyvenimus - tarp laimingųjų gali atsidurti bet kuri dabar skaitanti šį tekstą - tereikia užpildyti anketą puslapyje lnk.lt.

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-07-25 12:19
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media