2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Martynas Levickis taps muzikinio šou vedėju: „Nesu vieno plano atlikėjas“

2018-03-03
 
Martynas Levickis. Foto – Aiga Ozolina

Martynas Levickis. Foto – Aiga Ozolina

Į LRT eterį jau netrukus žengs Lietuvoje dar nematytas muzikinis projektas „Du balsai - viena širdis". Tai šeimyninių duetų šou, kurio vairas patikėtas vienai mylimiausių televizijos vedėjų, po ilgo laiko į eterį sugrįžtančiai Jurgitai Jurkutei. Iki šiol slėptas jos scenos partneris - ne ką mažesnė staigmena. Juo tapo akordeono virtuozas Martynas Levickis.
„Man labai patinka kaita, mokytis naujų dalykų. Kartais sukonstruoju stalą, esu filmavęsis filme, o dabar - šis iššūkis. Renginius iki šiol esu vedęs tik mokykloje, todėl be galo džiaugiuosi, kad mano scenos partnere taps Jurgita Jurkutė. Esu didelis jos talento gerbėjas, todėl net neabejoju, kad galėsiu labai daug ko pasimokyti", - sako muzikantas.
M. Levickis teigė, kad baimės prieš imdamas į rankas vedėjo mikrofoną nejaučia. „Per gyvenimą išmokau puikiai atskirti baimę ir jaudulį. Pastarasis yra puikus jausmas - jis padaro dalykus tikrais, įjungia gyvastį. Man šis naujas vaidmuo - nepatirti ir jaudinantys klodai, bet baimės jie nekelia. Manau, drauge su J. Jurkute būsime pozityvus duetas, tačiau nepamiršime ir savo meninio išsilavinimo. Tik besąlygiško palaikymo duetams tikėtis neverta - tikiu, kad turėsime ir savo balsą", - atskleidė akordeono meistras.
Neseniai iš pasaulinio koncertinio turo sugrįžęs atlikėjas atskleidė, kad šeimyninis muzikinis šou ypatingas ir jam asmeniškai. „Be galo žavu matyti muzikuojančias šeimynas. Man to patirti niekada neteko - šeimoje tiesog nėra muzikalių žmonių. Vis dėlto, dalindamasis scena ir muzika su kitu žmogumi, jau tampi tarsi šeimos nariu. Ruošiantis iškyla tam tikrų sunkumų, priklausomai nuo asmenybių, tai gali būti ir labai dramatiški patyrimai ar net pykčiai. Labiausiai tikiuosi, kad dalyviai atras vienas kitą visai kitu kampu, juk muzikoje žmonės atsiskleidžia", - pasakojo M. Levickis.
Muzikinis šeimyninių duetų šou „Du balsai - viena širdis" - jau šį pavasarį per LRT TELEVIZIJĄ. 
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-03-03 11:31
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media