2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Ieva Stasiulevičiūtė ir Tadas Rimgaila - nauji Teleloto vedėjai

2017-09-01
 
Ieva Stasiulevičiūtė ir Tadas Rimgaila

Ieva Stasiulevičiūtė ir Tadas Rimgaila

 

Nauja „Teleloto" vedėjų pora - garsūs Lietuvos veidai

„Teleloto" į rudens sezoną žengia su pokyčiais. Nuo rugsėjo 10 d. naują žaidimo sezoną pradės nauja vedėjų pora - „M-1" radijo stočių grupės savireklamos vadybininkė, televizijos bei radijo laidų vedėja Ieva Stasiulevičiūtė ir renginių vedėjas Tadas Rimgaila. Jiedu taps jau esamų „Teleloto" vedėjų - Indrės Stonkuvienės ir Ginto Vaičikausko - kolegomis.

Dar vasaros pradžioje įvykusi naujų vedėjų atranka pasiekė finišo tiesiąją. Prie „Teleloto" komandos prisijungė du gerai Lietuvoje žinomi veidai - Ieva Stasiulevičiūtė ir Tadas Rimgaila. „Pasiūlymas buvo ir malonus, ir netikėtas! Prisipažinsiu, jau per pirmus bandymus jaučiausi atėjusi teisingu adresu, tad su dideliu nekantrumu laukiu pradžios", - linksmai kalbėjo Ieva, kuriai „Teleloto" vedėjos pozicijoje išsyk patiko.

O štai Tadui - jau ne pirmas kartas mėginant tapti žaidimo vedėju - atrankoje jis dalyvavo ir praėjusiais metais. „Eidamas pirmą kartą nelabai įsivaizdavau, kur tiksliai einu. Tačiau apsidžiaugiau nukeliavęs iki finalo. Esu gan uždaras žmogus, dažnai netgi save nuvertinu, tad man tai buvo didelis pasiekimas. Dalyvaudamas antrą kartą jau buvau ramesnis, stengiausi negalvoti - atrinks ar ne, nes bijojau ir vėl likti antras bei nusivilti savimi", - pasakojo Tadas. Tačiau sužinojęs, kad yra pakviestas būtų laidos vedėju, Tadas pradėjo dar labiau pasitikėti savimi.

Didžiausias iššūkis - nepabėgti su Aukso puodu

Naujoji vedėjų pora šiuo metu intensyviai repetuoja ir ruošiasi savo pirmajai „Teleloto" laidai. „Man vienas didžiausių iššūkių bus tilpti į laidos laiką, kažkaip reikės stengtis kontroliuoti pašnekesius su mūsų žaidėjais", - juokėsi naujasis „Teleloto" vedėjas Tadas. Tuo tarpu Ieva - dar šmaikštesnė ir juokavo, kad jai didžiausias iššūkis bus nepabėgti su visu Aukso puodu. 

Ieva ir Tadas jau galvoja ir apie tai, kaip sveikins laimėtojus bei džiaugsis jų sėkme. „Turbūt didžiausias skirtumas tarp radijo eterio ir televizijos žaidimo bus tas, kad, „Teleloto" atveju, džiaugdamiesi laimėjusių sėkme, galėsime juos ir apkabinti", - teigė Ieva.

Pasiteiravus naujai iškeptos poros vienas apie kitą, Tadas prasitarė tikįs, kad juodu su Ieva puikiai susidirbs, o žiūrovams bus įdomūs ir smagūs. Tuo tarpu Ieva išliko paslaptinga ir pakvietė visus žiūrėti „Teleloto" rugsėjo 10 d., kada visi ir pamatys, kokia bus judviejų pora.

I.Stasiulevičiūtės ir T.Rimgailos debiutas „Teleloto" - rugsėjo 10 d., sekmadienį, nauju laiku, 17.20 val. per LNK.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-09-01 13:19
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media