2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Skelbimai

*print*

Archyvas :: „KINFO“ laidoje – jautrus pokalbis su Vytautu V. Landsbergiu

2013-07-23
 
Kino ir teatro režisierius, rašytojas Vytautas V. Landsbergis. Nuotrauka iš LRT archyvų

Kino ir teatro režisierius, rašytojas Vytautas V. Landsbergis. Nuotrauka iš LRT archyvų

 

Virginija Bunevičiūtė

LRT atstovė ryšiams su visuomene

 

Ketvirtoji laida apie kiną pateiks staigmenų - šį trečiadienį (liepos 24 d.) LRT televizijos žiūrovai pirmieji pamatys unikalius kadrus iš kuriamos dokumentinės juostos apie Lietuvos partizanus filmavimo aikštelės.

„Reikia linksmai, reikia džiaugiantis kurti. Lietuviškas menas kartais būna labai rimtas, labai teisingas ir jį labai skauda žiūrėti", - apie Lietuvos kiną atviravo kino ir teatro režisierius, rašytojas Vytautas V. Landsbergis, kurį laida „KINFO" kalbino jo dokumentinio filmo apie Lietuvos partizanus „Trispalvis" filmavimo aikštelėje.

Skiltyje „Iniciatyvos" kviečiame žiūrėti pokalbį apie Lietuvos centrinio valstybės archyvo vykdytą projektą „Lietuvos dokumentinis kinas internete" (kitaip - „E-kinas"). Apie sukaupto dokumentinio kino paveldo išsaugojimą ir sklaidą kalbės šio projekto vadovė Valerija Jusevičiūtė.

O laidos pabaigoje žiūrovų lauks įdomybės iš ką tik Lietuvos kino teatrus pasiekusių Holivudo filmų, konkursas ir prizai.

Visa tai ir dar daugiau - laidoje „KINFO" trečiadienį, 22.30 val. per LRT televiziją. Laidos vedėja - jaunosios kartos aktorė Justė Zinkevičiūtė.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-07-28 18:00
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media