2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Radijas

*print*

Archyvas :: Su „Happyendless“ kurį laiką nebekoncertuojantis Saulius Prūsaitis ramina gerbėjus: grupės jis nepaliko

2014-03-22
 
 

Lietuvos muzikiniame pasaulyje vis garsiau aidint kalboms, kad grupės „Happyendless" lyderis Saulius Prūsaitis atsiskyrė nuo kolektyvo ir ėmė muzikuoti tik savarankiškai, patys grupės muzikantai tokią informaciją neigia: „Happyendless" ir Sauliaus bendra veikla šiuo metu tėra laikinai sustabdyta - S.Prūsaitis niekur nepabėgo ir svarstomi nauji grupės planai.

Prieš kelerius metus vieną muzikinį hitą po kito kepusi grupė „Happyendless" jau kuris laikas gerbėjų nebekviečia į koncertus. Nepasirodo ir televizijos eteryje, negroja renginiuose, kurių metu bendra scena įprastai dalinasi dešimtys Lietuvos atlikėjų. Užtat „Happyendless" lyderio Sauliaus Prūsaičio solinio pasirodymo praėjusią savaitę klausėsi sausakimša Vilniaus Šv.Kotrynos bažnyčia, netrukus Vilniuje nuskambės ir antras jo solinis pasirodymas. Grupės gerbėjai sukluso: ar S.Prūsaitis paliko „Happyendless"?

Patys „Happyendless" muzikantai susirūpinusius skuba nuraminti - S.Prūsaitis tebėra grupės vokalistas, ir nors „Happyendless" muzikinė veikla išties stabtelėjo, netrukus ji įsibėgės iš naujo.

„Šiuo metu tiesiog esame padarę kūrybinę pauzę. Kūrybiški žmonės tokias pauzes padaro. Mes turėjome savų darbų, Saulius rūpinosi soline karjera - visi su savais reikalais", - Žmonės.lt sakė „Happyendless" narys Andrius Kauklys. Anot jo, „kūrybinės pauzės" pradžią galima būtų skaičiuoti nuo paskutinio albumo „Cinema" išleidimo - 2011-ųjų.

Vis dėlto nors naujų grupės veiklos rezultatų kol kas ir nematyti, A.Kauklys tikina, jog sakyti, kad „Happyendless" dabar nieko neveikia, nebūtų teisinga. „Negalima taip sakyti, nes šiuo metu mes tiesiog nieko nedarome. Tačiau grupėje viskas yra taip, kaip ir visada buvo - šiandien, pavyzdžiui, kartu su Sauliumi pietavome. Tikrai nesipykstame ir viskas tarp mūsų gerai. Tegul žmonės šneka, ką nori", - gandus, kad „Happyendless" paliko S.Prūsaitis, neigė jis.

Atskleidė ir šį tą daugiau. „Rudenį planuojame išleisti naują singlą, tačiau dar nenoriu prisišnekėti", - sakė A.Kauklys.

Radijas „Lietus"

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-03-22 09:00
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media