2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Radijas

*print*

Archyvas :: Apie radiją nuo 16-os svajojęs Edgaras Kožuchovskis pradeda darbą „Power Hit Radio“ eteryje

2017-08-01
 
Edgaras Kožuchovskis. Sauliaus Baniulio nuotrauka

Edgaras Kožuchovskis. Sauliaus Baniulio nuotrauka

 

Radijo stoties „Power Hit Radio" komandą papildo naujas laidų vedėjas - Edgaras Kožuchovskis. Nuo 16 metų apie darbą radijuje svajojančiam vaikinui sėkmė nusišypsojo sudalyvavus konkurse socialiniuose tinkluose.

„Buvo labai sunki diena, buvau labai pavargęs ir sugalvojau, kad reikia keisti savo gyvenimą, todėl ir sudalyvavau tame konkurse, kurį skelbė „Power Hit Radio", įrašiau klipą ir nieko labai nesitikėjau. O kitą dieną gavau Sauliaus Baniulio žinutę, kad laikas į darbą", - savo sėkme vis dar negali patikėti Edgaras. Jis pasakoja, kad vos sužinojęs, jog dirbs „Power Hit Radio", ėjo atšvęsti: „Pasiėmiau darbe ilgą pertrauką ir valgiau cepelinus", - juokiasi Edgaras.

Apie radiją 21-erių vaikinas svajoja jau nuo paauglystės, tačiau iki šiol pasitaikydavo tik viena kita proga pasinaudoti savo išskirtiniu balsu ar išbandyti darbą eteryje: „Būdamas 16 metų sugalvojau, kad labai noriu dirbti radijuje. Susiradau visą sąrašą internetinių radijo stočių ir visom iš eilės puoliau rašyti. Viena atrašė ir pasiūlė pabandyti. Nusipirkau tokią minimalią įrangą ir kasdien kurdavau savo laidą. Aišku, klausomumas nebuvo pats didžiausias, bet man labai patiko. Manęs draugai klausdavo - kam tu tai darai: bėgi, gaišti savo laiką, bet man tiesiog patiko. Ir šiaip kartais vis kas nors paprašydavo įrašyti balsą, bet aš irgi net pinigų už tai neimdavau..."

Edgaras pasakoja, kad „Power Hit Radio" klausydavo net mokykloje per pamokas - iš ryto Ramintos, paskui Sauliaus laidų. Vaikinas tikisi įsilieti į komandą ir galbūt įnešti kokių nors naujovių, iššūkių. Vaikinas pasakoja, jog laisvalaikiu labai mėgsta žaisti krepšinį, kompiuterinius žaidimus, žiūrėti serialus ir, be abejo, domisi įvairia muzika: „Klausau visko - nuo visiško elektronikos underground‘o iki, pavyzdžiui, Ellie Golding".

Edgaras Kožuchovskis pradeda darbą „Power Hit Radio" laidoje „Power hitai" nuo 10 iki 14 valandos.

 

Justė Radzevičiūtė-Laugalienė

Komunikacijos vadovė

UAB TV3

Kalvarijų g. 135, Vilnius

LT-08221

Tel.     +370 5 20 30 182

Mob. +370 673 19893

Faks.  +370 5 20 30 103

juste.radzeviciute@tv3.lt

www.tv3.lt  

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-08-01 11:57
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media