2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Nuomonių barometras

*print*

Archyvas :: Vidmantė Jasukaitytė: Kas užsako muziką ir pagal kieno dūdelę apsvaigę šokame?

2017-07-19
 
Vidmantė Jasukaitytė

Vidmantė Jasukaitytė

 

„Lietuvos rytas" rašo: „Lietuvos ryto" televizija pranešė, kad ketvirtadienio vakarą Vilniaus centre vyko neeilinė operacija. Po pietų į Senamiestyje esantį pastatą, kuriame įsikūrusi viešųjų ryšių agentūra, atvyko Ramūnas Karbauskis ir Greta Kildišienė. Agentūros kaimynai „Lietuvos ryto" televizijai patvirtino, kad R.Karbauskis su G.Kildišiene čia lankydavosi ir prieš pat pasirodant G. Kildišienės biografijai „Atvirai".

Žinote, man jau šlykštus tas jų persekiojimas. Kaip kokie saugumiečiai - seka, fotografuoja per plyšiuką... Kodėl laisvoje Lietuvoje negali žmonės susitikti kada nori ir kur nori - kas jie bebūtų. Mes visi turime asmeninius gyvenimus. Kokia čia kosminė naujiena - susitiko Ramūnas su Greta! Na koks mūsų reikalas? Parašė moteris knygą? Na ir kas? Kaip mokėjo, taip parašė. Ne ji rašė? Vėlgi - na ir kas? Ar Brazauskas, Beriozovas patys rašė?

Jau su tais persekiojimais laikas užbaigti. Rašo laikraščiai kaip didžiausią naujieną. Ar Lietuva didesnių rūpesčių neturi? Kodėl mes ugdome šnipų mentalitetą? Kodėl mums patinka prievartos mentalitetas? Kodėl maitinamės nepakantumo ir neapykantos energija? Nejaugi nieko gero nebėra mūsų krašte kaip niekingos paskalos apie niekingus dalykus?

Giliai įsirėžusi ta Felikso Edmundovičiaus „kultūra". Man šlykštus tas sekimas. Nepritariu. Tegul visi buvę ir esami seimūnai pažiūri į save. Ir apskritai - pažiūrėkime kiekvienas į save. Gėda žiniasklaidai, kuri tuo užsiima.

Bet tikrai įdomu kitkas - kas tai užsako ir kas už tai užmoka? O juk tikrai užmoka! Aš manau - užmoka alkoholio biznį valdantys rykliai, nes Ramūnas tą biznį pajudino. Ir užmoka milžiniškus pinigus. Tad pagalvokime, kas užsako muziką ir pagal kieno dūdelę apsvaigę šokame.

Veidaknygė

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-07-19 09:15
 
 

Komentarai (3)

Jūsų el. paštas

Aldona A.

2017-07-19 10:35

Ačiū Dievui, yra Lietuvoje padorių žmonių! Ačiū Jums, miela p.Vidmante! Kažkoks išsigimimas ant Lietuvos užėjo - pasičiumpam auką ir tąsom per visą žiniasklaidą (koks šlykštus žodis). Ir ne tik šiuos du žmones. Kviekvienas, kuris neįtiko "šeimininkui/ams", įmurdomas į purvą ir tai neturi nieko bendro su žurnalistika. Tik su dvasios ubagyste - užsakovų ir vykdytojų purvinom sieliūkštėm. O paskui stebimės, kodėl žmonės jaučiasi nesaugūs, kodėl nepatriotai?! Seniai laikas atsipeikėti.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media