2024 m. balandžio 18 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Naujos knygos, leidiniai

*print*

Archyvas :: Vadimo Zizo knygos „(Ne)adekvatus aš“ pristatymas

2019-04-02
 
 

 Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka kviečia dalyvauti socialiai aktyvaus verslininko, tinklalaidžių (angl. podcast) Lietuvoje pradininko ir internetinės mokymų platformos „Life Academy" įkūrėjo Vadimo Zizo debiutinės knygos „(Ne)adekvatus aš" pristatyme. Nepraleiskite progos gauti autoriaus autografą ir užduoti rūpimą klausimą apie knygą, kuri keičia gyvenimus! Renginys vyks  balandžio 7 d. 12 val. Konferencijų salėje, V aukšte.

„(Ne)adekvatus aš" - tai be galo atvirai ir nuoširdžiai pasakojama tikrais įvykiais paremta istorija, kuri padės išvengti skaudžių klaidų ir pasirinkti teisingą kelią. Anksti netekęs alkoholizmu sirgusios mamos ir patyręs sudėtingų likimo išbandymų, Vadimas Zizas savo sėkmės pavyzdžiu įrodo - išeitis visada yra. Žmogus gali rinktis, su kuo bendrauti, kuo tikėti ir ką pasiekti. Garsus vyras skatina atsibusti iš vidutinybės miego, išdrįsti keisti savo mąstymą ir tapti pagarbos vertu žmogumi. Taigi kviečiame pradėti nuo savęs ir tapti laimingesniu žmogumi, kuris nekenkia kitiems.

Debiutinė V. Zizo knyga „(Ne)adekvatus aš" sulaukė itin didelio susidomėjimo, todėl pirmieji šimtai egzempliorių buvo išpirkti dar nepasiekę parduotuvių lentynų. Šiuo metu knyga jau keliauja į skaitytojų namus Lietuvoje ir užsienio šalyse.

Iki susitikimo. Dėl riboto vietų skaičiaus būtina išankstinė registracija.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-04-02 19:22
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media