2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Naujos knygos, leidiniai

*print*

Archyvas :: Astos Jolantos Miškinytės romano „Bitlas, Ana Orka ir aš“ pristatymas

2020-01-11
 
Leidykla „Tyto alba" ir Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka kviečia į susitikimą su knygos autore, kuris įvyks sausio 20 d. 18 val. Renginių erdvėje (III aukšte).
Astos Jolantos Miškinytės romanas „Bitlas, Ana Orka ir aš" - kūrinys apie paauglystę, kuri visiems jo veikėjams yra didžiausias gyvenimo išbandymas. Tiek šešiolikmečiams, tiek jų tėvams. Šeimos čia probleminės, karai jose vyksta be jokių taisyklių. Savo istoriją pasakoja didysis manipuliuotojas, melagis ir prisitaikėlis, kurio vardo tikrai neatsiminsite, bet jo nelaimingo gyvenimo ir prarastos meilės istorija sukrės. Tai taip skausminga, atpažįstama ir... juokinga.
Įsivėlęs į tikrą nusikaltimą ir vėl įsijausdamas į vaidmenį, kurį vaidina prieš visus, nes yra tragiškai vienišas ir nelaimingas, herojus padaro klaidą, kurią teks taisyti visą likusį gyvenimą ir skausmingai pasiekti tai, ką galėjo gauti, jeigu ryšiai tada, paauglystėje, būtų buvę tikri ir grindžiami meile, o ne jos vaizdavimu.
Ši knyga tėvams apie JUOS, paauglius, kurie sugriauna tėvų gyvenimus, ir JIEMS, paaugliams, kurių vaikiškos vasaros taip greitai ir tragiškai pasibaigia. Ir VISIEMS - apie būtinybę ir laimę sutikti savo Bitlą... 
Dalyvauja romano autorė Asta Jolanta Miškinytė, renginį veda leidėja Lolita Varanavičienė.
Organizatorė: leidykla „Tyto alba"
Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-01-11 14:20
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media