2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Naujos knygos, leidiniai

*print*

Archyvas :: Mariaus Jovaišos naujojo albumo „Neregėta Lietuva“ pristatymas

2018-10-16
 
Naujoji „Neregėta Lietuva" pristato tai, kuo mes, lietuviai, didžiuojamės ir ką branginame: mūsų aplinką, protėvių mums paliktą kultūros paveldą ir dabartinį užsidegimą sukurti klestinčią ateities Lietuvą. Albumo autorius fotografas ir verslininkas Marius Jovaiša Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje visuomenei pristatys svarbiausias albumo dalis ir papasakos apie dvejus metus trukusį kūrybinį procesą. Pristatymas įvyks spalio 22 d. 16 val..
Švenčiant valstybės atkūrimo šimtmetį, M. Jovaišos nuomone, reikėtų pristatyti ir nuostabų mūsų šalies kraštovaizdį, ir išmaniuosius darbus - savo naujajame albume autorius rodo naujausių laikų Lietuvos žmonių veiklą technologijų srityje, intelektinio darbo kūrinius.
Kraštovaizdžio skyriuje pateikiami nuostabaus grožio miestų ir miestelių, ežerų ir upių vingių, jūros ir kopų vaizdai, fotografuoti iš oro ypatingoje šviesoje įvairiais metų laikais.
Naujausiems Lietuvos pasiekimams skirta knygos dalis meninės fotografijos priemonėmis pristato mokslinių tyrimų, pramonės inovacijų, informacinių technologijų, radioelektronikos, išmaniojo dizaino, robotikos, lazerių, optikos ir biotechnologijų sritis.
„Tikiu būsimo albumo sėkme. Matau, kad ji jau pareina", - balandžio pradžioje, sveikindamas M. Jovaišą projekto pristatymo proga, sakė Nacionalinės bibliotekos vadovas prof. dr. Renaldas Gudauskas. „Mūsų Nacionalinė biblioteka tarsi specialiai sukurta tokiems projektams. Esame laimingi būdami šio projekto dalimi. Ir man ypač džiugu, kad per aukščiausios kokybės meną bus pristatytas modernios Lietuvos mokslas, švietimas, inovaciniai ir technologiniai pasiekimai", - pažymėjo R. Gudauskas.
Kviečiame visus į oficialų naujojo albumo „Neregėta Lietuva" pristatymą Nacionalinėje bibliotekoje.
i
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-10-16 15:34
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media