2024 m. balandžio 20 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Naujos knygos, leidiniai

*print*

Archyvas :: Lino Kojalos knygos „Europa? Pokalbiai su prezidentais, ministrais, patarėjais ir taksistais apie mūsų ateitį“ pristatymas

2019-02-28
 
Kodėl Nida atliko svarbų vaidmenį Lietuvai siekiant narystės Europos Sąjungoje (ES)? Kaip Europai sekasi spręsti pabėgėlių krizę? Ar ES lyderiai išlaikys vienybę Rusijos atžvilgiu? Kaip klostysis JAV ir Europos santykiai Donaldo Trumpo eroje? Ar išliks euro valiuta? Atsakymų į šiuos ir daugybę kitų klausimų bus ieškoma Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje naujausios Lino Kojalos knygos „Europa? Pokalbiai su prezidentais, ministrais, patarėjais ir taksistais apie mūsų ateitį" pristatymo metu. Renginys vyks kovo 4 d. 17.30 val. Valstybingumo erdvėje, II aukšte.
Linas Kojala - Rytų Europos studijų centro direktorius, Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto doktorantas ir dėstytojas. Gavęs prestižinę Fulbrighto stipendiją, mokėsi Harvardo universitete JAV. Prieš įsidarbindamas Rytų Europos studijų centre, L. Kojala dirbo žiniasklaidoje, taip pat Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerijoje, vadovavo įvairiems tarptautiniams projektams, rengė akademinius tekstus, su bendraautoriais parašė kelias monografijas. Jis komentuoja tarptautinės politikos aktualijas Lietuvos ir užsienio žiniasklaidoje, yra parengęs tekstų ar komentarų tokiose žiniasklaidos priemonėse, kaip CNN, BBC, Vokietijos, Prancūzijos, Nyderlandų visuomeniniams transliuotojams.
Renginio metu Liną Kojalą kalbins politologas Vladimiras Laučius.
Renginį tiesiogiai transliuos naujienų portalas DELFI.lt.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-02-28 11:53
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media