2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Kitu kampu

*print*

Archyvas :: Jeronimas Laucius: SIŪLAU ALBUMO TERAPIJA

2020-03-20
 
Jeronimas Laucius

Jeronimas Laucius

Kai esame ištisomis dienomis priversti būti namuose, galime (ir turime) tą laiką palengvinti, net paversti jį prasmingu malonumu. Vienas iš tų būdų - albumo terapija.
Ištraukite iš spintų, komodų gal net nuo jaunystės laikų nevartytų fotonuotraukų albumų, patogiai įsikūrę prie stalo atverskite juos, ir prieš jūsų akis atsiskleis nuostabi praeities romantika, sugrįš netikėti prisiminimai, lyg gyvi atgys užmiršti veidai.
Mieli prisiminimai - tai minčių ir jausmų vitaminai, tai nauja gyvenimo energija, kuri šiuo metu taip reikalinga.
O gal atgaivinus save praeities šaltinių gaiva, jums kils vitališka idėja paprastais žodžiais aprašyti savo išgyvenimus, užfiksuoti juos popieriuje ar kompiuteryje? Tai ne tik įkvepiantis darbas, bet ir dvasinės energijos sustiprinimas. Kai kam galbūt kils mintis ir išleisti savo knygą. Mūsų leidykla yra išleidusi jau ne vieną tokio pobūdžio knygą, kuriomis autoriai taip įprasmina savo ir artimųjų gyvenimą.

P.S. Kadangi yra nemažai vienišų, prislėgtų gąsdinančios informacijos žmonių, kurie neturi su kuo išsikalbėti, pasidalinti savo pergyvenimais, aš, kaip pozityvistas, siūlau kasdien nuo 16 iki 17 val. paskambinti man tel. +370687 75147. Kartais žodis veikia ir kaip vaistas, ir kaip energija.

Jeronimas Laucius, 
LŽS narys, rašytojas pozityvistas, leidyklos „Trys žvaigždutės" (www.tryszvaigzdutes.lt.) vadovas
Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-04-17 16:51
 
 

Komentarai (2)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media