2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Fotografija

*print*

Archyvas :: Iki rugsėjo 10 d. vyksta fotografijų konkursas „Atostogos Lenkijoje“

2018-06-29
 
Atostogavote Lenkijoje? O gal važiavote apsipirkti į kaimyninę šalį? Keliavote į Pietų ar Vakarų Europą ir kirtote Lenkiją? O gal dar tik planuojate kelionę prie Vyslos? Yra daugybė įdomių vietų Lenkijoje savaitgalio ar vasaros kelionei - vaizdinga Baltijos jūros pakrantė, didingi kalnai, gyvybe kunkuliuojantys miestai, audringi festivaliai... Lenkijos institutas Vilniuje paruošė staigmeną! Atsiųsk savo Lenkijoje darytą nuotrauką, kurioje matyti įspūdinga gamta, istoriniai paminklai, įdomios vietovės, linksmos akimirkos. Jei lydės sėkmė ir tavo nuotrauka surinks daugiausia patiktukų („Like"), laimėsi savaitgalio kelionę į Gdanską lėktuvu arba kitus smagius prizus!
Konkursas vyksta 2018 m. nuo birželio 15 d. iki rugsėjo 10 d. Konkurso dalyviai privalo atsiųsti konkurso elektroninio pašto adresu: atostogos.lenkijoje@gmail.com vieną ar kelias nuotraukas (ne daugiau kaip 3), fotografijos turi būti padarytos Lenkijoje; su aprašymu, kuriame nurodyta fotografijos atlikimo vieta (miestas), objekto pavadinimas, autoriaus vardas, pavardė ir „Facebook" vartotojo pavadinimas (jei turi savo paskyrą). 2018 m. rugsėjo 11 d. visos konkurse dalyvaujančios fotografijos bus paskelbtos Lenkijos instituto Vilniuje „Facebook" paskyroje, specialiai konkursui skirtame albume „Wakacje w Polsce" / „Atostogos Lenkijoje". 2018 m. rugsėjo 11-20 d. vyks internetinis „Facebook" vartotojų balsavimas. Trijų įdomiausių nuotraukų, kurios surinks daugiausia patiktukų, autoriai bus apdovanoti prizais. Laimėtojai bus skelbiami rugsėjo 21 d.! Konkurso nuostatai skelbiami www.lenkijosinstitutas.lt skyrelyje „Atsisiųsti" ir Lenkijos instituto Vilniuje „Facebook" paskyros albume „Wakacje w Polsce" / „Atostogos Lenkijoje".

 

Organizatorius: Lenkijos institutas Vilniuje; partneris: Lenkijos turizmo organizacija POT
Informaciniai partneriai: portalas „15min.lt", žurnalai „Keliauk" ir „Kelionės ir pramogos", radijo stotis „Znad Wilii" bei portalas „ZW.lt"

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-06-29 17:18
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media