2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Dialogai apie žiniasklaidą

*print*

Archyvas :: LRT.lt portale – atrinkti Lenkijos dienraščio „Gazeta Wyborcza“ straipsniai

2020-09-25
 
LRT.lt portalas pradeda publikuoti vieno didžiausių Lenkijos dienraščio „Gazeta Wyborcza" žurnalistų parengtą medžiagą. Planuojama, kad kas mėnesį portale pasirodys po kelias verstines publikacijas.
„Jau daugiau nei tris dešimtmečius leidžiamas dienraštis „Gazeta Wyborcza" turi gilias tiriamosios, analitinės žiniasklaidos tradicijas ir išlieka viena įtakingiausių žiniasklaidos priemonių Lenkijoje. Lietuvos skaitytojams sudarysime galimybę lietuvių kalba susipažinti su publikacijomis aktualiomis temomis. Tarp jų - Lenkijos vidaus politika, tarptautinė politika iš lenkų perspektyvos, sveikatos, mokslo temos", - sako LRT.lt portalo vyriausiojo redaktoriaus pavaduotoja Aleksandra Ketlerienė.
Pirmoji „Gazeta Wyborcza" publikacija, kurią gali perskaityti LRT.lt skaitytojai, yra skirta COVID-19 testams. Publikaciją „Harvardo epidemiologas: blogai testuodami COVID-19 aptinkame koronaviruso nešiotojus, o ne skleidėjus" skaitykite čia.
Šuo metu LRT savo kanaluose taip pat naudoja, adaptuoja turinį, kurį gauna bendradarbiaudama su tokiomis žinomomis žiniasklaidos priemonėmis, kaip pvz.: „Reuters", AFP, AP, DPA, „Deutsche Welle", Laisvosios Europos radijas, kt.
Jovita Bazevičiūtė
Atstovė ryšiams su visuomene
Mob. 8 610 39 805
jovita.bazeviciute@lrt.lt 
www.lrt.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-09-25 08:06
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media