2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Parama lenkų-lietuvių kultūros projektams 2018 m.

2017-01-11
 
 

Lenkijos institutas Vilniuje informuoja, kad Lenkijos kultūros ir nacionalinio paveldo ministerija pradėjo paramos prašymų projektams Ministro programoje Lenkų kultūros sklaida užsienyje 2018 priėmimą.

Pagrindinis šios programos tikslas yra Lenkijos įvaizdžio užsienyje formavimas bei supažindinimas su Lenkijos ir lenkų meniniu bei intelektualiniu įdirbiu. Programa remia bendrus lenkų ir užsienio partnerių projektus. Viena iš prioritetinių valstybių yra Lietuva. Šioje programoje tai reiškia, kad bendri lenkų ir lietuvių kultūros projektai, vykdomi Lietuvos teritorijoje, konkurse įgyja pirmenybę.

 

Svarbi informacija:

 

Prašymą bendram lenkų ir lietuvių paramos projektui teikia projekto partneris iš Lenkijos (pvz. kultūros įstaiga, meno mokykla, nevyriausybinė organizacija, juridinis asmuo).

Galima teikti prašymus paramai nuo 25 000 iki 500 000 Lenkijos zlotų (atitinkamai nuo apie 6 000 iki 120 000 eurų).

Projektai įgyvendinami nuo 2017 metų II pusės (paruošiamasis etapas) iki 2018 m. pabaigos (projekto vykdymas).

Projektai gali būti susiję su šiomis sritimis: architektūros, dizaino, kino, muzikos, vaidybinio meno (pvz. teatras, šokis), audiovizualinių menų (pvz. fotografija, gatvės menas).

Projekto gairių pateikimas iki 2017 m. sausio 31 d. Jei projekto gairės sulauks ekspertų komisijos pritarimo, iki 2017 m. gegužės 15 d. turi būti pateiktas detalus prašymas. Visa informacija, taisyklės ir patarimai, patalpinta puslapyje http://www.mkidn.gov.pl/pages/stron... (lenkų kalba). Papildomą informaciją partneriams-prašymų teikėjams teikia Joanna Szota, tel.: (+4822) 42 10 267, e-mail: jszota@mkidn.gov.pl.

Lenkijos institutas Vilniuje bei Lenkijos Respublikos kultūros ir nacionalinio paveldo ministerijos Tarptautinio bendradarbiavimo departamentas kviečia visas Lietuvos institucijas užmegzti ryšius su savo lenkų partneriais (esamais arba būsimais, potencialiais partneriais) ir pateikti bendrus prašymus. Tai puiki proga įgyvendinti naujus, įdomius kultūros projektus!

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-01-11 12:20
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media