2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: LRT – Lietuvą su pasauliu jungianti arterija

2013-11-29
 
 

Virginija Bunevičiūtė

LRT atstovė ryšiams su visuomene

 

Nacionalinis transliuotojas per visą savo 87 metų istoriją dar nėra dirbęs tokiomis apsukomis, kaip šiomis dienomis, Vilniuje vykstant Rytų partnerystės viršūnių susitikimui, į kurį akredituota per 1000 žurnalistų - daugiausia Lietuvos istorijoje.

Svarbiausią šio pusmečio Europos Sąjungos renginį tiesiogiai Europai ir pasauliui transliuojantis Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija vien ketvirtadienį (11.28) perdavė beveik 100 tiesioginių reportažų į užsienį.

Tiesiogines transliacijas iš LRT vykdė transliuotojai iš Vokietijos, Italijos, Ispanijos, Ukrainos, Rusijos, Gruzijos, Azerbaidžano, Austrijos, Lenkijos ir kitų šalių. Tiesioginė transliaciją vyko ir į svarbiausią arabų pasaulio televiziją „Al Jazeera".

Renginį, kuriame penktadienį (11.29) dvi rytų partnerystės šalys - Gruzija ir Moldova - parafavo sutartį su ES, filmavo ir tiesiogiai transliavo dvi LRT kilnojamosios televizijos stotys. LRT žiūrovai, klausytojai ir LRT.lt lankytojai galėjo matyti ir girdėti tiesiogiai transliuojamą specialią laidą iš Lietuvos parodų ir kongreso centro ir LRT studijos, kurioje karščiausias Vilniaus susitikimo naujienas komentavo forumo dalyviai, politikos apžvalgininkai. Laidą vedė Nemira Pumprickaitė ir Deividas Jursevičius.

Naujausias žinias iš Rytų partnerystės forumo kviečiame sekti socialiniame tinkle Twitter #ES2013 http://twubs.com/Es2013

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-11-29 18:39
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media