2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Asociacija LATGA: Iki kovo 31 d. laukiame paraiškų dėl dalinio projektų finansavimo iš socialinio kultūrinio fondo lėšų

2021-03-21
 
Primename, kad, kaip ir kiekvieną pavasarį, Asociacija LATGA vykdo konkursą daliniam Socialinio kultūrinio fondo finansavimui gauti. Paraiškas siųsti galima iki kovo 31 d. imtinai tiek paprastu, tiek elektroniniu paštu. Siųsdami el. paštu latga@latga.lt, subject langelyje įrašykite "paraiška". Pasistenkite atsiųsti kuo geresnės kokybės elektronines paraiškų versijas (su parašais), kad būtų galima lengvai įskaityti. Šiuo metu lankytojai LATGA būstinėje (J.Basanavičiaus g.) nepriimami dėl koronaviruso grėsmės.
Paraišką gali teikti visi LATGA kompozitoriai ir muzikos kūrinių tekstų autoriai, kuriems LATGA yra surinkusi autorinį atlyginimą (honorarą) paraiškos teikimo metais, kurie nėra išreiškę nesutikimo su atskaitymais, kurių narystė Asociacijoje LATGA tęsiasi ilgiau kaip 1 metus ir tie, kurie daugiau kaip 1 metus moka įmokas į Socialinį kultūrinį fondą. Plačiau apie fondo lėšų kaupimą ir paskirstymą rasite Socialinio kultūrinio fondo tvarkos apraše.
Paraiška dėl finansavimo projektui iš LATGA Socialinio kultūrinio fondo lėšų (atsisiųsti DOCX)
Primename, kad lėšos gali būti naudojamos:
1) naujų autorinių muzikinių ir literatūrinių kūrinių sukūrimui; 2) didelės apimties autorinių muzikinių kūrinių sukūrimui (opera, miuziklas, simfoninis kūrinys ir kt.); 3) naujų muzikinių kūrinių aranžuočių sukūrimui; 4) muzikinių kūrinių skaitmeninės natografijos sukūrimui; 5) CD, LP, natų leidybai, knygų leidybai; 6) muzikos įrašų, suvedimo procesams realizuoti; 7) autoriniams koncertams rengti (muzikinio albumo pristatymams, jubiliejiniams koncertams); 8) profesinės kvalifikacijos kėlimui kursuose, rezidencijose ir kt. finansuoti;
Paraiška apsvarstoma per 30 kalendorinių dienų nuo paraiškų priėmimo terminų pabaigos.
Paraiška neteikiama svarstyti Tarybai, jeigu: 1) paraiška užpildyta neteisingai; 2) projekto vykdytojas neatsiskaitė už ankstesniais metais jam skirtas lėšas; 3) ankstesniame projekte negauta LATGA licencija; 4) ankstesniame projekte nesuderintas projekto ir komunikacijos viešinimo planas su LATGA viešųjų ryšių specialistu.
Dėl paraiškų, sąmatų ir kitų dokumentų pildymo bei kitais klausimais kreipkitės į:
Auksė Špokauskaitė
Sekretorė-referentė
(8-5) 265 16 00
aukse@latga.lt
Karantino metu geriau skambinkite mobiliojo telefono numeriu
8 646 85305
Jeigu norite pasitikslinti, ar esate sutikę su 6 proc. nuskaitymu, kreipkitės į
Vilija Tylingo
Vyr. buhalterės pavaduotoja
(8-5) 265 14 85
vilija@latga.lt
Karantino metu geriau skambinkite mobiliojo telefono numeriu
8 615 57158

Asociacija LATGA

Paskutinį kartą atnaujinta: 2021-03-21 12:43
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media